0

Meni

Ličila Vrečko Z prižgejo Ogledalo 3 Barva Svetlobe LED Osvetljeno Ličila Primera PU Usnje Make Up Potovanja Organizator Vrečko Ličila Primera

Trgovina: Za Posebne Namene Vrečke
Ličila Vrečko Z prižgejo Ogledalo 3 Barva Svetlobe LED Osvetljeno Ličila Primera PU Usnje Make Up Potovanja Organizator Vrečko Ličila Primera

Ličila Vrečko Z prižgejo Ogledalo 3 Barva Svetlobe LED Osvetljeno Ličila Primera PU Usnje Make Up Potovanja Organizator Vrečko Ličila Primera

( 1 Ocene )
€37.28 - €74.57
Sku: w95334

Informacije o izdelku

Ta okolju prijazen ličila primera s ogledalo, ki vam omogoča udobno in svobodno uporabljajo ličila na poti.Nastavljiv particijo odbor bo vaše ličila organizirano in lahko dostopna.Opremljen je z ročaji za lažje prenašanje, ta vsestranski primeru je kot nalašč za vsakdanjo uporabo in naredi super darilo za rojstni dan.Brez vonja in so z trajnostnih materialov, to je eleganten in praktičen dodatek za vsako lepoto rutinsko.

Specifikacije:

Ime:Ličila Vrečko z prižgejo Ogledalo

Material: PU usnje+high-end kovinsko zadrgo

Vmesnik: Globalni Univerzalni USB

Zmogljivost baterije: 2000MAH, dejanska zmogljivost popolnoma novo baterijo

Pakiranje velikost: (pribl.) 29.5 * 15.7 * 27 cm/11.61 * 6.18 * 10.63 cm

Bruto teža: približno 1300g

Neto teža: približno 1100g

Velikost izdelka: približno 26 * 23 * 11 cm/10.24 * 9.06 * 4.33 cm

Dvojno zadrgo z vgrajeno baterijo za ponovno polnjenje in plug za uporabo.Življenjska doba baterije za 3-5 ur

Zaslon na dotik gumbe, lahko prilagodite svetlost in tri barvne temperature

7300K barvna temperatura hladne svetlobe

4800K barvni temperaturi naravne svetlobe

3200K barva topla svetloba

Seznam vsebine:

1 x Ličila Vrečko z prižgejo Ogledalo

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

3. Mala goba particija je postopoma nadgradili kaljeno, zgosti, in ultra-tanek ABS particijo.Med nadgradnjo obdobju, dve vrste v zalogi, se bo naključno odpremljeno iz skladišča.Prosim, ne um, kot smo ga nadomesti z boljšo kakovostjo.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ajustable Barvni Način: Naša ličila vrečko z prižgejo ogledalo zagotavlja idealno udobje, kot nalašč za razsvetljavo, kadarkoli, kjerkoli.Z samo 1 čas polnjenja, boste lahko uživali v tednu redne uporabe.Izbirate med tremi barvnimi temperaturami in prilagodite svetlost in vaših željah.Ta prenosni toaletno mizico je tudi eleganten modni izjavo, da sprejmejo na prostem.

2.Adjusatble Postavitev: Ta ličila vrečko z prižgejo ogledalo, ki vam omogoča, da oblikujete svoje postavitev s 6-kos nastavljiv particijo odbora.Ustvarite lahko različne oddelkov za vaše kozmetike in jih hranite skupaj čista in urejena.Nič več brskanja po grdo vrečko, da bi našli tisto, kar potrebujete.

3.Dolgotrajna in Nepremočljiva: Našimi nepremočljiva PU Usnja, potovalne ličila vrečko s ogledalo shockproof, dustproof in trajne.To je enostavno za čiščenje in brez vonja, zagotavlja dolgotrajno zaščito za vse vaše kozmetike.

4.Fine Izdelave: Opremljen je z ročaji za lažje prenašanje, to ličila torba ima lepe izdelave in trmast graditi.Svoje electroplated kovinski dvojno zadrgo potegnite je gladka in odporne na obrabo.Torba je lahka-up ogledalo, ki je kot nalašč za natančno ličila uporaba.

5.Posebno Darilo: Idealen za ličila umetnikov in tiste, ki ljubijo lepoto in udobje.Organiziranje kozmetika, orodja in pribor z več predali in žepi.To je odlično darilo za vsakogar, ki želi videti svoje najboljše kadarkoli in kjerkoli!

  • Oblika - Vzglavnik
  • Postavka Višina - 0.00inch
  • Postavka Vrsta - Kozmetični Primerih
  • Zapiranje Tip - zadrgo
  • Element Teža - 1.00kg
  • Sestava Materiala - PU Usnje
  • Glavni Material - Lakasto Usnje
  • Vzorec Tipa - Trdna
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Slog - Priložnostne
  • Številka Modela - Ličila Vrečko z prižgejo Ogledalo
  • Element Širina - 0.00inch

Ocene

2023-12-19 | 1 Ocena uporabnika

Za Uporabnik

GROZNO PRODAJALEC... PREVARA!!! NE KUPITE TUKAJ!! Paket je bil poslan nazaj, ko je bil še na Kitajskem. Ko sem vprašal prodajalca, da ga poslali še enkrat, so rekli, da moram počakati vsaj 60 dni.. in bi samo to, da če sem obljubil, da ne odprete kateri koli spora. Seveda, sem odprl spora in si ta sporočila z Aliexpress ljudi.. so dobili svoj denar nazaj.

Morda tudi všeč

Dodaj na seznam Želja

Moda Oxford Krpo Zložljiva Nakupovalna Torba Zgosti 210 D Prenosno Vrečko za Shranjevanje Okolju prijazno Supermarket Torba Ženske

€3.23 - €5.38
( moda oxford krpo zložljiva nakupovalna torba zgosti 210 d prenosno vrečko za shranjevanje okolju prijazno supermarket torba ženske opis: material: oxford krpo slog: sodobno minimalistično slog: prenosni nakupovalna )
Dodaj na seznam Želja

Ime po meri Vrvico za zavezovanje Vreče za Fant Dekle Potovanja, Shranjevanje Paket Šolski Nahrbtnik Prostem Plaži, Plavanje Športne Vrvico Nahrbtnik

€4.12 - €6.87
( specifikacija: glavni material: poliester velikost:34*42cm tip:vrvico za zavezovanje vreče primerna za: fant/moški/moški/ženske/otroško uporablja za: osebe, nakupovanje, zmenki, gledal shranjevanje videoposnetkov )
Dodaj na seznam Želja

Nov Prihod Lepe Marljivih Čebel Tiskanja Kozmetični Vrečko Šminka Vrečko Za Shranjevanje Svinčnik Torba Za Potovanja, Shranjevanje Kozmetični Vrečko

€2.98 - €7.46
( pozdravljeni!dobrodošli v naši spletni trgovini!kakovost prvi, najboljšo storitev.stranke so naši prijatelji. mi lahko zagotovi neposredno prodajo ter trgovina, dobrodošli prijatelji iz vseh družbenih slojev za sodelovanje z nami. opis: ime: )
Dodaj na seznam Želja

Jesti, Spati Plavati Ponovite Plavalec Plavanje Zadrgo Mošnje Kovanec Kozmetični Ženske Denarnice Perilo Skladiščenje Pocket Nogavice Čisto Vrečko Denarja

€3.71 - €10.59
( material:platno velikost:13.5x14.5 cm package: 1x svinčnik vrečko slika je za sklic, podrobnosti pa so ob upoštevanju dejanskega predmeta.zadrgo barva je črna, ne zlata.vse zadrgo vrečke so malo nit, ki se lahko cut off, ki jih )
Dodaj na seznam Želja

Jane Eyre Staro Knjigo Kritje Design Zadrgo Kozmetične Torbice Majhno Vrečko Za Shranjevanje Hlačke Čisto Žep Tipko Denarja, Spodnje Perilo, Nogavice Kovanec

€3.71 - €10.59
( material:platno velikost:13.5x14.5 cm package: 1x svinčnik vrečko slika je za sklic, podrobnosti pa so ob upoštevanju dejanskega predmeta.zadrgo barva je črna, ne zlata.vse zadrgo vrečke so malo nit, ki se lahko cut off, ki jih )
Dodaj na seznam Želja

Kawaii Nutcracker Božič Balet Scene Nakupovanje Tote Vrečke, Prenosni Živil Ramenski Varovanec Vrečko

€4.50 - €8.99
( poreklo : kitajska (celine) spol : ženske številka modela : nakupovalna torba material sestava : poliester slog : modno zapiranje tip : brez zadrge glavni materiala : poliester poreklo : celinska kitajska cn : fujian postavka vrsta : nakupovalne vrečke )
Dodaj na seznam Želja

Hebrejski Platno Nakupovalna Torba Ženske Torbe Zasnovan 2023 Moda Varovanec Torbice Totebag Smešno Tote Priložnostne Nakupovanje Eko Torbico

€2.74 - €4.97
( velikost: 33 cm širok, 38 cm visoko, debelina: 10 cm s notranji žep, torbo material je čisto bombažno platno pranje: ne, pranje perila s pralnim strojem.za delno pranje, lahko operite ročno ali krtačo s krtačo.po pranju, youcan gorijo z železom. zaradi )
Dodaj na seznam Želja

Solarni Sistem 296 Kosilo Tote Piknik Vrečko Otrok Kosilo Vrečko Izolirana Kosilo Polje

€10.59 - €17.66
( načrtovanje opis: celotno širina tiskanja material opis: oxford tkanine (100% poliester) + bombaž + peva lastnosti proizvoda: visoko kakovostne oxford krpo, odebeljena sredini sandwich in hrana razred peva oblog, močan in vzdržljiv, lahko )
Dodaj na seznam Želja

Travel Pilot Stotnik Proge Toaletnih Vrečko Kawaii Letalstva Letalo Letalec Kozmetični Ličila za Ženske Lepote Shranjevanje Dopp Kit Polje

€4.95 - €9.91
( [design opis] full duplex tiskanje [materiala opis] (poliester) 600 d navaden oxford krpo [izdelka uspešnosti] visoke gostote 600d navaden oxford krpo, ki je bolj trpežne in odporne na obrabo in notranjo posnetek 2 mm peno, je bolje, da )
Dodaj na seznam Želja

Čezmejno Pakiranje Kosilo Toplotne Vrečko Strani Prenosni Bento Vrečko Aluminija Film Zgosti Prenosni Kosilo Polje Vrečko

€5.64 - €13.44
( čezmejno pakiranje kosilo toplotne vrečko strani prenosni bento vrečko aluminija film zgosti prenosni kosilo polje vrečko ime izdelka:beanbag teža izdelka/velikost:168g uporablja množica:unisex opozorilo: 1. zaradi )
Dodaj na seznam Želja

Izolirana Kosilo Polje za Večkratno uporabo, Lahek, Hladilnik Vrečko za Office Piknik Potovanja

€1.63 - €3.20
( opis: 【trajnega materiala】: izolirane kosilo polje je izdelan iz aluminijaste folije notranje zadeve in informacije zunaj, zaradi česar je hrana sveža, vodenje ali toplo za nekaj ur. 【priročno】: kosilo toplejše tote vrečko je )
Dodaj na seznam Želja

Hej Arnold Nogomet Glavo Ličila Vrečko Velike Kozmetične Vrečko za Moške, Ženske 90. letih Risanka Gerald Adams Helga Toaletnih Vrečko Torbica za Shranjevanje

€5.06 - €11.24
( pri pripravi za potovanja, a dobro opravlja-na vrečko, je bistvenega pomena. mora imeti dovolj prostora, da imajo vse vaše bistvene hkrati lahki in udobno nosijo. na splošno se vlaganje v dobro opravlja-na vrečko, je tudi vredno. to )
Dodaj na seznam Želja

10/20/50/100 KOZARCEV za Enkratno uporabo Jasno, Ice Cube Vrečke za Hitrejše Zamrzovanje Ledenih Kar Vrečko Poletje Pitne Orodje Torbe za Izdelavo Ledenih Kock

€11.44 - €27.91
( opis izdelka ime: ice cube vrečke material : plastika package : 10 kos specifikacija: 10pcs,50pcs,100 kozarcev,150pcs,200pcs barva : prozoren funkcija: izdelovanje ledenih kock )