0

Meni

5 Kos Ribolov Vaba Umetne Vabe Big Ponaredek Ribe Vab Ribolov Kavelj Vabe

Trgovina: Šport In Zabava
5 Kos Ribolov Vaba Umetne Vabe Big Ponaredek Ribe Vab Ribolov Kavelj Vabe

5 Kos Ribolov Vaba Umetne Vabe Big Ponaredek Ribe Vab Ribolov Kavelj Vabe

( 0 Ocene )
€7.02 - €15.96
Kategorija: Šport In Zabava
Sku: w46648

Informacije o izdelku

Opis

Umetno ribolov vaba je narejen iz materialov.To izgleda realna, močan in vzdržljiv, in je zelo primeren za zunanjo ribiško dejavnosti.Vaba je trdna in ne bodo zlahka poškodujejo, zato ga lahko uporabite večkrat, kar je zelo praktičen in udoben.Ta realističen vaba je za zunanjo ljubitelje ribolova.

Značilnosti

- Barva: Kot Je Prikazano.

- Material: ABS+Železa.

- Velikost: Približno 6.20X1.40X0.70 cm/ 2.44X0.55X0.28 palca.

- Realistično obliko in svetle barve, na vabe lahko svoje ribolovne dejavnosti, lažje in bolj priročno.

-Vabe, je lahek in enostaven za prevoz, ki je zelo primeren za zunanjo ribiško dejavnosti.

-Izdelek je narejen iz premium ABS in železa materiala z lažjimi teksturo in varen za uporabo, zato ga lahko uporabite z zaupanjem.

-To izvrstno in realistično fishing lure je zelo primerna kot darilo za ljubitelje ribolova.

-Na vabe so skrbno oblikovana, ki je trajno in trdno v teksturi.

5 x vabe

  • feature5 - Ribe Obliko Vabe
  • feature1 - Imitacija Ribolov Kavelj
  • feature4 - Barvita Ponaredek Lure
  • feature3 - ribolovni pribor
  • Položaj - Ocean Čoln, Ribolov
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Kategorija - Podrobno
  • feature2 - Simulacija Vabe Vaba

Ocene

Morda tudi všeč

Dodaj na seznam Želja

Extreme Potegnite 78LB X8 Pramenov 300M 500M PE Pleteni Multifilamentno laksa Morske Letenje Žice so odporni na Obrabo, Krap Anti-bite

€12.17 - €20.28
( extreme potegnite 78lb x8 pramenov 300m 500m pe pleteni multifilamentno laksa morske letenje žice so odporni na obrabo, krap anti-bite ﹥ super pletenic pe line tanjši, močnejši, lažji, bolj trpežne znamka: jof model: )
Dodaj na seznam Želja

Golf Žogo Linijskih Golf Žogo Linije Orodje za Risanje za Usposabljanje na Prostem Začetnike

€2.98 - €5.62
( opis: 【lahek in prenosni】: enostaven za prevoz, enostaven način za nastavitev linije preverite poravnavo za swing ali dajanje in tudi znamke, ki vam bo pomagal najti svojo žogo brez težav. 【golf žogo linijskih marker velikost orodja】: )
Dodaj na seznam Želja

Pregled Flipper Prenosen, Kompakten Zložljiv Priročnik Tabela Preglednice za Tenis, Biljard Košarka Konkurence Pingpong Žogo

€7.87 - €13.58
( opis: 【premije in zanesljivo】pregled stanja scorekeeper je izdelan iz visoko kakovostnih pp materiala, gladek rezultat spremembe, in ki je enostaven za premikanje in uporabite. 【veliko število】rezultat kazalnik z jasno in v velikem )
Dodaj na seznam Želja

Zunanji Potovanja Lovska Torba Pack Velike Zmogljivosti, Ribištvu Tackle Torba Nepremočljiva Ribištvu Tackle Vrečko Za Shranjevanje Primera

€34.09
( ta ribolov torba ima več žepov, da zagotavljajo veliko prostora za shranjevanje za vaše ribištvu tackle.uporabiti ga je mogoče kot rami vrečo ali v torbici, super za ribolov, kampiranje, pohodništvo in druge aktivnosti na prostem. značilnosti: težka )
Dodaj na seznam Želja

Pozimi Moški Ženske Deskanje na snegu Smučanje Suknjič In Hlače Debele Topla Nepremočljiva, Windproof Smučanje Obleko Sneg Oblačila Določa XS-XL

€174.47 - €405.77
( prosimo, da ne izbere na podlagi velikosti oblačila, ki jih običajno rabo.prosimo, da upoštevate velikost v velikosti grafikona. )
Dodaj na seznam Želja

Ribiško Kolutu Orodje, Popravilo Ključa Ohranijo Orodja za Nizko Profil Kolutu Morske Ribolov na Ledu Baitcasting Kolutu Ribič

€7.67 - €13.95
( opis: 【ribiško kolutu orodja】ribiško kolutu vzdrževanje orodje set za vsakodnevno ribiško kolutu razstavljanja, popravila, prilagajanja, in čiščenje, da vaše kolutu dobro stanje. 【darilo za ljubitelje ribolova】edinstveno ribolov )
Dodaj na seznam Želja

Track And Field Čevlji Nohti Anti-Slip Čevlji Za Nohte Športnih Nogometni Čevlji Cleats Čevlji Cleats Čevlji Nohti

€10.69 - €20.96
( opis če iščete strokovno in cenovno ugodne športni čevlji konice, nato svoje raziskave, je tu.to je zato, ker naše izdelek lahko vaše potrebe.z uporabo visoko-razred materialov, praktična in trpežna.to ni enostavno preoblikovanje, ki vam )
Dodaj na seznam Želja

Ribolov Hranjenje Naprave Evropskem Slogu Serije Pokrov, Plastični Varstvo Okolja Baiter Mreže Orodje Ribolov Pribor

€4.53 - €22.64
( značilnosti 100% nov.material: plastika velikost : dolžina*širina*heigth 7.5*4.5*3cm svinec uteži dolžina*širina*debelina 8*3.3*2.5 cm konverzije: 1 palca=2.54 cm, 1 cm=0.393 palcev topel nasvet : prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke, )
Dodaj na seznam Želja

Gume Ribiško Kolutu Grip Ročaj Rokav, Non-Slip Baitcasting Gumb Ovitki za Ulivanje ali Predenje Kolutu, 2 Para

€9.89 - €11.63
( 4pcs/2pairs gume kolutu ročaj kritje non-slip ribiško kolutu ročaj prijemala baitcasting gumb zajema specifikacije: tip:ribiško kolutu ročaj proti drsenju rokav material: r ubber teža:približno 3,6 g/kos,10 g/par količina:2pairs )
Dodaj na seznam Želja

Taktični Pas Vrečko Prostem Skriti Nosijo Molle Pištolo Vreče, za Kampiranje, Lov, Pohodništvo Pištolo Pack

€13.51 - €25.01
( taktični pas vrečko prostem skriti nosijo molle pištolo vreče, za kampiranje, lov, pohodništvo pištolo pack tehnični podatki: ime:taktični pištolo, počakajte vrečko material:visoko kakovostnega najlona barve:črna )
Dodaj na seznam Želja

JOF 4-Pleteni PE laksa, Super Močan Vlečno Silo laksa, Ribolov Pribor 300M 1000M 500M 8 LB-80 KG

€3.96
( ultra litje pletenic.tanjši, močnejši, lažji, bolj trpežne zelo visoko trdnost-na-premer. neverjetno tanko in občutljivo visoko pick-štetje forroundness in durablity. uporniki kopati v na kolutu. ① napredno širokokotne )
Dodaj na seznam Želja

Nepremočljiva Motoristična Rokavice Ogrevane Guantes Moto Ogrevanje USB Ročno Toplejše Električna Toplotna Ogrevane Rokavice baterijsko Rokavice

€27.25 - €38.94
( bullet točk: 1.vodoodporni material: ogrevanje rokavice uporabljati izolacijski runo, nepremočljiva in odporen na veter. materialov, non-slip in odporne na obrabo, ne debela, mehka in zračna, ima vodotesno zadrgo ohranja vaše roke suhe in udobno. 2.dolgotrajno )
Dodaj na seznam Želja

Novo Iz Nerjavečega Jekla Krap Ribolov Orodja, Pribor Samodejno Zimski Ribolov Trnkov Iglo, Oprema Za Ribolov Blaga

€2.42 - €3.45
( novo iz nerjavečega jekla krap ribolov orodja, pribor samodejno zimski ribolov trnkov iglo, oprema za ribolov blaga značilnosti: 1. površina izdelka je svetla in umazanije. 2. dobra elastičnost, brez deformacij, odpornost proti )
Dodaj na seznam Želja

Povoj Zapestje Naramnicami Fitnes Uteži Nastavljiv Zapestje Povoj Dihanje Manšeta Za Zunanjo Košarka Šport

€2.11 - €3.01
( opis: zapestni trak za podporo uporablja visoko kakovostnega materiala in fine izdelave, zato je trajna, trmast, mehka, dihanje in udobno.primeren je za tekače, kolesarje, pohodnike in teža dvigal. specifikacija: velikost: približno )
Dodaj na seznam Želja

Za pridneni Ribolov Masa Premium Trikotni Piramida Potopne Vodi Ribolov Uteži 2/3/4/5/6 oz Orodje za Surf Ribolov Položaja

€1.80 - €2.86
( za pridneni ribolov masa premium trikotni piramida potopne vodi ribolov uteži 2/3/4/5/6 oz orodje za surf ribolov položaja opis: narejen iz trpežne vodi material za stabilnost in enostavno potapljanje v vodo. posebna oblika omogoča )
Dodaj na seznam Želja

Halloween Tapiserija, Metulj Lunine Mene Gothic Ozadju Stene Krpo Dropship

€1.90 - €3.86
( značilnosti: ootdty metulj in lunine mene design: to tarot prtom sprejme vzorcem metulja in lunine mene, ki združuje narave in energijo vesolja. metulji simbolizira spremembe in preobrazbe, medtem ko lunine mene predstavlja mimo )
Dodaj na seznam Želja

Nogomet Shin Blazine za Otroke, Odrasle, Lahki Dihanje Šport Zaščitnik Šok, ki Absorbira Anti-slip Nogomet Kolenom Stražar

€12.69 - €20.15
( modname=ckeditor nogomet shin blazine za otroke, odrasle, lahki dihanje šport zaščitnik šok, ki absorbira anti-slip nogomet kolenom stražar opis izdelka material: plastika velikost: s, m, l, xl barva: črna funkcije )
Dodaj na seznam Želja

BAKAWA Ribiško Kolutu 5.2:1 Visoke Hitrosti Prestavno Razmerje 1500 2500 3500 Krap Feeder Kovinski Gibanje Žice Pokal 8-15 KG Max Povlecite Pesca

€23.77 - €64.24
( parameter opis: specifikacija:hes 1500 2500 3500 hitrost razmerje:5.2:1 opis izdelka: teža lahki material aluminij zlitine )
Dodaj na seznam Želja

Nogometno Žogo Velikosti 5 Match Usposabljanje Praksi Nogomet Šport Na Prostem

€10.16 - €16.93
( opis: zanesljiv material: to nogometno žogo je narejen iz trpežne pu usnje, ki je ni enostavno obrabe in dolgo trajajo. široka uporaba: velikost 5 nogometno žogo je primerna za igro, tekmovanje, usposabljanje, praksa, zabava itd. udobno, )
Dodaj na seznam Želja

Fishing Lure Zanesljivo Oster Kljuke Lepe Izdelave Super Trdi Rib Fishing Lure za Ribolov

€5.68 - €8.47
( fishing lure zanesljivo oster kljuke lepe izdelave super trdi rib fishing lure za ribolov specifikacije: hvala za poravnavanje zdravljenje in visoko trdnost kljuke, ta vaba je trajno in anti-jedko, in lahko trdno zataknite ribe. to )
Dodaj na seznam Želja

Board Game Pad Astrološki Oracles Tabela Pokrov Kartice Mat Divinations Prt

€4.40 - €6.11
( značilnosti: ootdty material: ta kvadrat tarot oltar krpo, da iz koži prijaznih tiskanje flannelette materiala, z globo workmanships, mehko in non-slip in udobno, da se dotaknete. modeli: ta prt je zelo občutljivo, natisnjeni vzorec )
Dodaj na seznam Želja

79mm/90 mm Preprosta Magnetni Golfs Tee Imetnik Lahki Golfs Usposabljanje Žogo Stojalo Golfs Oprema

€8.08 - €12.05
( 79mm/90 mm preprosta magnetni golfs tee imetnik lahki golfs usposabljanje žogo stojalo golfs oprema značilnosti: *visoko kakovosten material: ta izdelek je narejen iz visoko kakovostnega materiala, ki je na obrabo odporna in trajna, ni enostavno )