0

Meni

Čipke Kristali morska deklica Poroko Globoko V-neck Seksi Viintage Saten Poročne Obleke, Halje,

Trgovina: Poroke & Dogodki
Čipke Kristali morska deklica Poroko Globoko V-neck Seksi Viintage Saten Poročne Obleke, Halje,

Čipke Kristali morska deklica Poroko Globoko V-neck Seksi Viintage Saten Poročne Obleke, Halje,

( 0 Ocene )
€175.16 - €206.07
Kategorija: Poroke & Dogodki
Sku: w454749

Informacije o izdelku

prosimo, upoštevajte,:

1), da je le za en kos poročno obleko.To ne bo prišel skupaj z vsemi dodatki, kot klobuk, tila rokavice,tančico in itd.

2) Imamo lastno tovarno,tako da lahko izberete custom made ali sprememba barve, ko ste sklenili, da za to obleko .Samo je treba plačati 30 usd (za po meri izdelane provizija) ali še 30 usd (za spremenijo barvo doplačilo ).Ampak barva spreminja in po meri narejeno obleko ni mogoče vrniti.Zato vas prosimo, da potrdite vašo velikost previdno, če želite spremeniti barvo ,in nam dajejo pravico, merjenje, ko boste po meri narejeno obleko.

3) je lahko rahlo barvno razliko med fotografijo in končal obleko (to ni napaka).Hvala!

4) Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Color chart (prosimo, izberite vašo najljubšo barvo za vaš obleko)

Če si želite ogledati veliko barv ,lahko stopite v stik z nami .Mi lahko pošljete vzorec, barva tkanina za vas.

Velikost grafikona

Kako meriti z vašo velikost

Prosimo, upoštevajte merjenja v zgoraj structions, in izmerite sami in previdno.Ko naročite pri nas ,lahko pustite vaš merjenje pesek barvo vaše obleke, v pripomba polje ali lahko napišete sporočilo za prodajalca kontaktni e-naslov ,kot je .( Bankrot .Pas .Boki .Ramenski Pas .Zunanji Nogo .Z ramo ob rami .Postave/Višina ) v 24 urah ,da boste lahko prejeli obleko hitro !Če potrebujete kakršno koli drugo barvo ali posebne zahteve, prosim, da me kontaktirate po e-pošti in bom poskrbel vaš zahtevek osebno.

Te obleke se lahko meri glede na vaše meritve.

Če vaše meritve so pot off moj velikost grafikona, veseli smo, da bi obleke po vaših meritev tako dolgo, kot se strinjate, da končno spremembo, ki bi bili potrebni za najboljše prileganje.

Na Primer: Velikost enota: cm ali palec

1.Celotno Bankrot = cm

2.Pas = cm

3.Boki = cm

4.zgornji bankrot =

5.pod prsi =

6.Nastavek za Nastavek =

7.Z ramo ob rami =

8.Dolžina ramen, prsi =

9.Spredaj Dolžina Ramenski Pas =

10.Zunanji Nogo = (od pasu do tal s svojimi čevlji na)

11.Višina = (od vrha do tal brez čevljev)

12.Obleka barva = bela ali slonokoščena

Jakna velikost enote :centmeters (cm) ali palec

1. ramenski, da shouder=

2. 2.Roko dolžina=

3. Bicep= Dostava in Vrne Podatke za Prilagojene Obleke

Ali se boste odločili standardni velikosti ali pa nam vaše meritve po meri, vse naše obleke obleke so osebno prilagojene za vas iz nič.Zaradi tega, dobavni rok in naša politika vračanja so različne za te posebne postavke.

Čas Poštnine

Skupni dobavni rok, ki je na podlagi časa bo trajalo, da prilagodite svoje obleke + čas, ki je potreben za končal obleko, da bodo poslali vam.

Formalnih Obleke

To bo trajalo 11-13 delovnih dneh, da prilagodite svoje obleke, ki jih strokovno krojač.Nato bo trajalo približno 3-5 delovnih dni za paket potovanje od naših objektov do cilja, točen čas poštnine temelji na shipping company (UPS, DHL, TNT ,itd) standard

Poročne Obleke

To bo trajalo 15-17 delovnih dneh, da prilagodite svoje obleke, ki jih strokovno krojač.Tudi to bo trajalo približno 3-5 delovnih dni za paket potovanje od naših objektov do cilja, točen čas poštnine temelji na shipping company (UPS, DHL, TNT ,itd) standard.

Vrne Informacije

Vse obleke naročite pri nas se lahko prekliče v 24 urah brezplačno, brez vprašanj.Vendar pa, ker je vaša obleka je enkraten prilagojene za vaš poseben dan, naročila prekliče po 24 urah so predmet provizij, ki je enak 25% postavka ceno.Hvala vam vnaprej za vaše razumevanje.

1. vse obleke so bile biti kot 90% podobno kot picuture ,če zahtevate 100% enako kot sliko ,prosimo, ne bi plačilo.. 2. I m a pošten prodajalec ,bom preverite, ali so vsi moji izdelki,če mislim, da to ni v dobri kvaliteti , bom jih vrniti v tovarno, da bi še enega, preden sem po njih, da vas . 3,nočem se vrnete elemente nazaj brez problemov kakovosti .če ste ga kupili ,in ne ljubezen to, ko ste prejeli to , nočem se vrniti !!!! 4.če imate kakršne koli težave z vse obleke ,prosimo, kontaktirajte me, preden vam bo spor z našo buiness! 5.sprejme se vrnete elemente v 2 dneh po tem, ko ga prejmete .

O Povratnih informacij: Povratne informacije so pomembne za vas in mene, če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev, prosimo, da Objavite dobre povratne informacije za mene, jaz bom to, da je za vas tudi, če ste nezadovoljni z našo elemente, prosim, ne nam negativnih povratnih informacij takoj, prosim, kontaktirajte Me, najprej bom dal dobro rešitev, Če ne, Post Negativne povratne Ni prepozno.jaz sem pošten prodajalec ,upam, da ste resen kupec,če ste plačilo ,se izkaže, da sprejmete to "politika vračanja"

Korak Za Korakom Mest Za Prizorišče Šivat

Ali se boste odločili standardni velikosti ali pa nam vaše meritve po meri, vse naše obleke in tuxedos/obleko obleke so osebno prilagojene za vas iz nič.Obravnavamo vsako obleko s posebno skrb in predanost, zato čas, ki je potreben, da bi vsako vrsto obleko razlikuje.Spodaj si lahko ogledate vsak skrbno sprejeti korak pri ustvarjanju vaše obleko!

  • Izrez - Proti-Vrat
  • Modni Element - letnik
  • Zgrajena v Modrc - Da,
  • Rokav Dolžina(cm) - Brez rokavov
  • Postavka Vrsta - Poročne Obleke
  • Silhueta - Morska Deklica/Trobenta
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • CN - Jiangsu
  • Vlak - Sweep/ Krtačo Vlak
  • Pasu - Padla
  • Nazaj Design - zadrgo
  • Slike Dejanske - No
  • Dekoracijo - Appliques, Biseri, Čipke
  • Blagovna Znamka - VINOPROM
  • Rokav Slog - Špagete Trakovi
  • Kraj Izvora - Kitajska
  • Dolžina Obleke - Tla-Dolžina
  • Slog - Pastrol
  • Številka Modela - WD01581142
  • Poročno Obleko Tkanine - Čipke
  • Za Nosečnice - No

Ocene

Morda tudi všeč

Dodaj na seznam Želja

Customzied Narejen Cvet Dekle Dreses Krasijo Čipke Peplum Steznik z Rokavi Zaključna na Kolena in Pearl Gumb

€57.53 - €115.08
( po meri izdelano za po meri narejeno obleko, izpolnite format spodaj in nam ponujajo, ko oddate naročilo. ali se obrnite na nas, mi smo vedno na vaše storitve. 1. bankrot: ___cm/inch 2.pas:___cm/inch 3. boki: ___cm/inch 4. )
Dodaj na seznam Želja

Svetlo Zelene barve, Sijoče Princesa Quinceanera Obleke Žogo Obleke 2024 Sweet 16 Obleko Kroglice Appliques Čipke Cvet Rojstni dan 15. Stranka

€337.91 - €482.73
( o tej trgovini ta trgovina je, ki ga upravlja skupina mladih z sanje.če ste izbrali naš izdelek, mi bo zagotovo dala zadovoljivega obleko.prosimo, da nam zaupajo q:kako po meri narejene barve? a: lahko nudimo brezplačno barv po )
Dodaj na seznam Želja

OEING Preprost Madeže Off Ramo Večerno Obleko Naguban Maturantski Obleki Elegantna Talna Dolžina Obleke Sodišče Vlak Vestidos De Fiesta

€85.12 - €125.18
( dobrodošli v oeing večerno obleko trgovina sprejeti po meri velikost izberete lahko kateri koli velikosti, da bi red in pustite nam sporočilo lastne meritve, to bo v redu ! 1) bankrot ______cm/inch 2) pas ______cm/inch 3) )
Dodaj na seznam Želja

Letnik A-Linija Black Til Večerne Obleke Dolgo Špagete Trakovi Korzet Nazaj Abendkleider Oblačilih, de Soirée za Ženske

€149.89 - €999.26
( dobrodošli v naši trgovini vintage a-linija black til večerne obleke dolgo špagete trakovi korzet nazaj abendkleider oblačilih, de soirée za ženske čas obdelave naš čas obdelave je okoli 3~5 delovnih dni.nujno naročilo sprejeto. čas )
Dodaj na seznam Želja

Romanatic Gothic Poročno Obleko brez naramnic Beading Aplicirano Čipke Nazaj Črna In Burgundija Poročne Obleke po Meri Narejene Haljo de mariée

€101.38 - €211.20
( 1. oem so na voljo, kupci oznake sprejeti 2. zaupljivi plačilo po depozitni online 3. no minimalna količina 4. ko oddate naročilo, če se ne standardne velikosti ,prosimo vpišite vaš podrobnost velikost jasno.če ste standardne )
Dodaj na seznam Želja

Carolina Večerne Morska Deklica Brez Rokavov Brez Naramnic Prom Obleke, Kraljevsko Modra Šifon Čaj Dolžina Backless Preprost Stranke Obleke

€87.55 - €194.56
( dobrodošli v naši trgovini opomba: 1, za srečanje različne zahteve različnih kupcev, smo izdelke na zalogi in po meri, vse posebne zahteve se obrnite na nas! 2 postavka ne vključuje nobenih dodatkov, kot so uhani, ogrlica, poročni )
Dodaj na seznam Želja

Novo Iluzijo, Dolg Rokav Morska Deklica Poročne Obleke Biseri Biseri Čipke Odklon Vratu Glej Skozi Poročne Obleke Po Meri Narejene Plus Velikost

€195.71 - €230.25
( velikost karte obleko velikost grafikona plus velikost obleke velikosti grafikona kako meriti opomba: zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano )
Dodaj na seznam Želja

Carolina Večerne Obleke brez naramnic Zabuhle Rokavi فساتين سهرة Žensk Beading Perje Prom Obleke Formalne Priložnosti Stranka

€138.44 - €212.98
( dobrodošli v naši trgovini opomba: 1, za srečanje različne zahteve različnih kupcev, smo izdelke na zalogi in po meri, vse posebne zahteve se obrnite na nas! 2 postavka ne vključuje nobenih dodatkov, kot so uhani, ogrlica, poročni )
Dodaj na seznam Želja

Zelena Cocktail Obleke Tulec Brez Naramnic Kratek Mini Saten Beaded Ples Obleke, Haute Couture

€106.83 - €133.54
( zakaj izbrati nas?bili smo vključeni v predelovalnih dejavnostih in izpisovanja poroka & moda obleke za več kot 10 let.smo lahko po meri bi različnih poroka obleke, vključno slog, david bridals slog airecollection itd.naši tovarni funkcijo: 1. odlična )
Dodaj na seznam Želja

SONDR Črne Pike, Proti-Vrat Večerne Obleke brez Rokavov Backless Stranka Noč Oblek Obleko Sodobne A-Line Til فساتين سهره فاخره 2023

€117.45 - €192.56
( če morate po meri narejeno obleko , prosimo, da nam nudijo tudi meritve, ki so spodaj, preverite, ali je obleka bi bila zelo primerna tudi vas .hvala 1.bankrot =___cm/inch 2.pas =___cm/inch 3.boki =___cm/inch 4.votlo za robom )
Dodaj na seznam Želja

Sončnično O-Vratu Appliques Saten Morska Deklica Večerne Obleke Savdska Arabija Backless Formalne Priložnosti Obleke Gleženj-Dolžina Stranka Oblek

€89.14 - €254.68
( kot proizvajalec, ki je specializirano za proizvodnjo top-razred poročnih oblek. poročne obleke' halje je izbran način visoke kakovosti tkanine.to je oblikovana z nego in minuto pozornost do detajlov, in zasnovan tako, da izpolnjujejo )
Dodaj na seznam Želja

Elegantne Poročne Obleke 2024 Iluzijo A-Linijo Poročnih Oblek Klasičnih Razkošje Za Ženske Dolge Rokave Beading Vestidos De Novia

€181.44 - €302.41
( specializirani smo za načrtovanje in proizvodnjo visoko kvalitetne poročne obleke, oem proizvodnje za veliko svetovno znanih poroko blagovno znamko podjetja, vključno z poročne obleke, večerne, žogo obleke, obleke cocktail, party obleke in različnih )
Dodaj na seznam Želja

Sparkly A-Line Večerne Obleke Za Maturantski 2023 Sequins Kratkimi Rokavi, Krila Gleženj-dolžina Diplomi Ples Obleke Party Obleke

€89.87 - €128.39
( dobrodošli v naši trgovini, imamo: 1. najboljši ceni - vrhunsko tkanine,po meri napredno izdelave, natančne meritve in skupaj qc sistem. 2. visoka kakovost po meri narejene storitev-vse naše halje so narejeni za naročilo in se lahko )
Dodaj na seznam Želja

2023 Bleščice Rdečo Žogo Obleke Ljubica 15 Letni Quinceanera Obleke Brithday Prom Stranka DressVestido De Baile

€85.30 - €113.73
( dobrodošli na moje trgovine obljubimo, da uporabljate najboljšo kakovost tkanin, da bi svojo obleko.high-end kakovosti, je naš cilj ! prosimo, pošljite te meritve, če se odločite, velikost po meri 1.bankrot _____palcev ali ___cm 2.pas )
Dodaj na seznam Želja

Luksuzni Rumena Til Večerne Obleke 2024 Dubaj Design Beaded Sequins Stranka Obleko Oblačilih, De Soiree Arabski Povodcem Koktajl Obleke

€101.69 - €169.47
( proizvodnja prikazuje velikost grafikona | custom meritve storitev ----- če je standardna velikost ne ustreza vam ali ne veste, kako izbrati svojo velikost.po tem, ko oddate naročilo.komentar svoje meritve v vrstnem )
Dodaj na seznam Želja

Roza Satenasto Črto Prom Obleke Off Ramenski 3/4 Rokav Dubaj Arabski Formalno Prom Oblačenja Dolžina Tal Večer Stranka Oblek

€87.38 - €194.18
( nakup opombe 1. vse naše obleko (razen tistih, ki so posebej označena) ne vsebujejo rokavi, veils, spodnja krila in drugi pribor, prosimo, kontaktirajte nas, če je potrebno 2. zaradi različne monitorje, bo prišlo do rahle barvne razlike )
Dodaj na seznam Želja

Slonokoščena Saten A-Linijo Poročnih Oblek Kapela Vlak Meri Tla-Dolžina Off Ramo Poročne Oblek

€181.89 - €230.24
( slonokoščena saten a-linijo poročnih oblek kapela vlak meri tla-dolžina off ramo poročne oblek )
Dodaj na seznam Želja

Sončnično Rdeče Elegantno A-Line Maturantski Obleki Ženske Beaded Saten Stranka Večerne Til Dolžina Tal Posebne Priložnosti Obleko 2024

€107.39 - €268.49
( opis pomembno opozorilo: dragi prijatelji, kako si?zahvaljujemo se vam za vašo ljubezen in podporo za naše izdelke!v spodaj so vprašanja, ki jih imate ob naročilu naših izdelkov.upamo, da bodo koristno, da svoje nakupovalne 1. )