0

Meni

Morska deklica brez naramnic Ljubica Obleko Z Cinched Pasu Vezene Kratek Flare Rokavi Fit in Flare Wildflowers Ples, Oblek

Trgovina: Poroke & Dogodki
Morska deklica brez naramnic Ljubica Obleko Z Cinched Pasu Vezene Kratek Flare Rokavi Fit in Flare Wildflowers Ples, Oblek

Morska deklica brez naramnic Ljubica Obleko Z Cinched Pasu Vezene Kratek Flare Rokavi Fit in Flare Wildflowers Ples, Oblek

( 0 Ocene )
€127.79
Kategorija: Poroke & Dogodki
Sku: w400031

Informacije o izdelku

Stranke naj prebral najprej:

1: obleka je narejena po naročilu.Predlagamo, da se naročilo stranke vsaj 2 meseca prej, da pusti več časa za proizvodnjo in ladijski promet.

2.Dobavni rok je odvisen od dostava načine boste izbrali.

3.Prosim sporočilo me vaša roka vnaprej ali podrobnost koli občutljivih zahteve v vrstnem redu, ki je opomba polje na blagajni.

4.!!!Po dajanju vaše naročilo, je še EN DAN, da premislite ali Prosimo, potrdite tudi pred oddaji naročila.Ko krojenje proces se je začel, materialov, ni mogoče ponovno uporabiti.Preklic naročila do polovice, bo povzročilo, da nas veliko izgub, saj so vse naše obleke, ki niso na zalogi, vendar popolnoma nov in po meri za vsako naročilo.

5.!!!Nudimo rush naročilo storitev za vse izdelke.Če je hitenja bi, močno priporočamo, da se obrnete na nas, preden kraju, da se prepreči napake ocene.

100% Pravi Model Slike

Resnično Fotografije Roza Til

Velikost grafikona in Kako Meriti

Če velikosti voljo ne fit vas, vam nudimo po meri narejene storitev, sporočilo me naslednje meritve:

1.Polne Prsi:_____cm/cm

2. Celoten Pas:____cm/cm

3. Celotno Boki:_____cm/cm

4. Ramenski(Votla) za Tla(M):____cm/cm

5. Bos Višina od Glave do Pet:____cm/cm

6. Pete:____cm/cm

7. Datum potrebujete obleko:____

POLITIKA VRAČANJA

1.Ne prevzemamo vrne po meri obleke v velikosti ali obleke, z vsemi spremembami zahteva.

2.Za redno velikosti obleke brez sprememb, prosim sporočilo me vrnete zahtevo v roku 5 dni od prejema obleko.Vrne element, ki mora biti v odličnem stanju (kot nova), lahko poskusite obleko, a pazite, da ne raztegnete, ali bo vse umazano znamke, drugače to ne bo mogoče sprejeti.

3.Imamo pravico, da zavrne nerazumnih vrne, kot je narobe po meri narejene meritve, ki ste jih posredovali ali standardnih velikosti, kar smo naredili prav, temveč da ste izbrali napačno, ali je vaš dogodek odpovedan ali obleko, ki je ne potrebujete več, itd.

4.Prosimo, da mora pomagati jasno po Meri Davkov.Vrne pristojbino, se nanaša na kupca koncu, če vi ne sodelujejo withe plačilu Davka.

ne moremo jamčiti, davke, pristojbine in ne prevzemajo nobene davčne pristojbine.Vse takse možnosti, ki izhajajo iz carinjenja niso zajeta v okviru Brezplačna Dostava določbe.

  • CN - Jiangsu
  • Blagovna Znamka - NoEnName_Null
  • Dolžina Obleke - Tla-Dolžina
  • Vrsta Tkanine - Til
  • Izrez - LJUBICA
  • Dekoracijo - Vezenje, Cvetje
  • Starostno ciljno - Vse starosti
  • Rokav Dolžina(cm) - Kratka
  • Slog - Odlično
  • Številka Modela - 15205
  • Rokav Slog - Brez rokavov
  • Modni Element - Cvjetnim Tiskanja
  • Zgrajena v Modrc - Da,
  • Priložnosti - Ples
  • Postavka Vrsta - Ples Obleke
  • Material - Poliester
  • Slike Dejanske - Da,
  • Silhueta - Trobenta / Morska Deklica
  • Vzorec Tipa - Cvetlični
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Ocene

Morda tudi všeč

Dodaj na seznam Želja

Xijun Rdeča A-Line Pravljice Prom Obleke, Elegantne Princesa Til Stopenjski Stranka Obleko Za Posebne Priložnosti Ženske Obleke Vestidos De Novia

€121.43 - €173.48
( opomba: če morate po meri narejeno obleko , prosimo, da nam nudijo tudi meritve, ki so spodaj, preverite, ali je obleka bi bila zelo primerna tudi vas.hvala! 1.bankrot =___cm/inch 2.pas =___cm/inch 3.boki =___cm/inch 4.votlo )
Dodaj na seznam Želja

FANAN Koreja Ljubica Ruched Poročne Obleke 웨딩드레스 Slonovine Kratkimi Plaži Šifon patentna Zadrga po Meri Oblek Nevesta Plus Velikost

€85.11 - €160.59
( ☆ mora stranka prebral najprej ☆ prosimo, da nam s svojo velikost parametrov.(kot je prikazano na spodnji sliki) 1.celotno bankrot = ___ cm/cm. 2.pasu = ___ cm/cm. 3.kolk obod = ___ cm/cm. 4.višina (od vrha glave )
Dodaj na seznam Želja

Moda Sequine Beaded Tassel Morska Deklica Prom Oblačenja Snemljiv Vlak Off Ramenski Formalne Priložnosti Večerne Obleke Po Meri

€240.61
( dobrodošli v naši spletni trgovini ! introducation : naša trgovina je več kot deset let zgodovine, izdelava obleke in druga oblačila,smo strokovno tovarne,najbolje pred prodajo in po prodaji storitev.ko bomo prejeli vaše naročilo,kontaktirali )
Dodaj na seznam Želja

2023 Plus Velikost Države, Vrt, Slonovine Beaded Čipke A-line Beach Poroka poročni Dreses Halje Haljo De Mariée ZJ18

€89.91 - €145.02
( opis slike ta obleka je refernece slike , obleko bo naredila več kot 98% enako kot slike , včasih, oblika čipke ali cystals bo malo drugače o obleko 1) obleka bo iz visoko kakovostnega materiala in vse po meri, prosimo, pranje )
Dodaj na seznam Želja

Viisher Modra Morska Deklica Večerne Obleke Špagete Trakovi Brez Naramnic Prom Stranka Obleko Savdska Arabski Dubaj Formalno Večernih Oblek

€80.94 - €179.87
( nakup opombe 1. vse naše obleko (razen tistih, ki so posebej označena) ne vsebujejo rokavi, veils, spodnja krila in drugi pribor, prosimo, kontaktirajte nas, če je potrebno 2. zaradi različne monitorje, bo prišlo do rahle barvne razlike )
Dodaj na seznam Želja

2024 Novo Leto Rdečo Večerno Obleko Z Eno Dolgo Cape Rokav Meri Fringing Slaven Obleke za Večerjo Elegantno morska deklica вечер

€197.77 - €482.37
( 2024 novo leto rdečo večerno obleko z eno dolgo cape rokav meri fringing slaven obleke za večerjo elegantno morska deklica вечер 1. o barvo. barve obleko, ki bo malo drugačen v različnih ločljivost zaslona ali različnih shooting svetlobe )
Dodaj na seznam Želja

Sijoče Sequins Morska Deklica Družico Obleke Off Ramo Plašč Plus Velikost Ženske Dolgo Zadrgo Nazaj Poroka Stranka Obleko Formalnih Obleke

€80.85 - €106.38
( velikost grafikona prosimo, izberite prilagodi gumb, če standardne velikosti ni primeren, hvala kako meriti odlično prilegajoče obleko se začne z odlično meritve.pred naročilom meri obleko iz www.kostanjevicanakrasu.si smo močno )
Dodaj na seznam Želja

Aleeshuo Dolgo Zeleno Prom Obleke Saten Svate Off Ramo Formalno Prom Stranka Halje Strani Split Ženska Večerne Obleke

€88.82 - €136.64
( vprašanja in odgovori: q: ali lahko proizvod povsem enako kot na fotografiji? a: pošteno, ne moremo narediti izdelek 100% enako kot sliko, vendar bomo potrudili, da je več kot 95% podobni q: katera velikost je primerna zame? a: )
Dodaj na seznam Želja

Luksuzni Umazano Roza Prom Oblačenja Za Ženske 2023 Eno-Ramo Dolg Rokav Čipke Split Appliques Zamah Vlak Ljubica Posebno Zabavo

€211.70 - €258.17
( dobrodošli v naši trgovini trgovina uvod: naša trgovina je strokovno obleko proizvajalca z dolgoletnimi izkušnjami.vse obleke so prilagojene glede na slike za prost, tako da lahko zaupajo naši kakovosti. prikaz izdelka velikost )
Dodaj na seznam Želja

VRTNICE Plaži Chiffion Prom Oblačenja V Vratu Stranka Obleko Vezenje Slaven Halje Beaded Poroka Stranka Obleko po Meri вечерние платья

€99.01 - €198.01
( res vesel, da sva se spoznala 1. vse obleke so ročno zašiti in so 97%-100%, podobne slike.če ste um, prosimo, naročite previdno. 2. vse obleke se lahko meri, vključno velikost, barvo in slog.če imate posebne potrebe, se obrnite na prodajalca. 3. )
Dodaj na seznam Želja

Dva Kosa Obleko Prom Obleke En Dolg Rokav Pick Up Cocktail Party Večerne Afriške Ženske Vestidos De Fiesta Trouse

€176.37
( velikost kart obvestilo :če želite, da ta obleka je v velikosti po meri in barve po meri lahko izberete naključno velikost in barvo, kadar ste mesto v vrstnem redu ,nato pa pustite sporočilo, ki nam vaše velikosti po meri in barve .tako lahko )
Dodaj na seznam Želja

DIDEYTTAWL Realno Sliko Eleganten V-izrez Off-Ramo morska deklica Poročno Obleko Appliques Sodišče Vlak Zadrgo Nazaj Poročne Obleke

€144.75 - €206.79
( vprašanja in odgovori: q: ali lahko izdelek bo točno isto, kot je prikazano na sliki? a: dobrodošli v dideyttawl trgovina poroka!vse slike v naši trgovini so bili ukrepi, ki jih sami, tako da vam ni treba skrbeti za obleko se razlikuje )
Dodaj na seznam Želja

Krasen Siv Večerne Obleke Lok Perje A-line Zadrgo arabski Diplomi Pravljice Gostiteljice Rojstni Družico Maturantski Halje Nova

€91.18 - €151.96
( opomba: če morate po meri, prosimo, izberite vse standardne velikosti ob naročilu, potem napišite meritve podrobnosti v okence za sporočilo, ko se plačuje po naslednjih obleko ukrep način. 1) popoln bankrot = palcev cm ali 2) pas = 3) boki = 4) dolžina )
Dodaj na seznam Želja

Nov Prihod Sijoče Rdeče Saten Pasu Nosorogovo Poročne Pasu Poročni dodatki, Nevesta, pasovi za ženske Poročne accesorios de la boda

€18.37
( nov prihod sijoče rdeče saten pasu nosorogovo poročne pasu poročni dodatki, nevesta, pasovi za ženske poročne accesorios de la boda kristali dolžina:35cmwidth:5 cm trak dolžina: 270cmwidth:2 cm teža: 75 g-85g )
Dodaj na seznam Želja

Krasen Rdeče Barve S Črno Forme Formalne Priložnosti Cvet Dekle Obleko Poroko,Rojstni Dan,Prvo Obhajilo,Praznik,Stranka

€63.43 - €126.87
( dobrodošli na moji trgovini informacije, ki so potrebne za po meri izdelane obleke velikost enota: cm ali centimetrih (cm) 1. barva: ------- 2. bankrot: ------- cm 3. pas: -------cm 4. boki:-------cm 5. )
Dodaj na seznam Želja

Krasen Lila Globoko V Vratu Večerne Obleke Težka Ročno Beaded Morska Deklica Stranki Poroka Oblek Luksuzni Vestidos De Gala Po Meri

€240.61 - €601.52
( zgodba blagovne znamke naše blagovne znamke floria imel ukvarjajo poročne obleke industrije za več let, trgovina na debelo tovarne in padec ladijskega prometa, posebne prilagoditve. želimo, da ste zelo lepo v posebnih dni.kot so večer, )