0

Meni

Seksi Poročno Obleko Globoko V Vratu Brez Rokavov Občutljivo Čipke Aplicirano Visoko Režejo Boho Poročne Obleke Vestido De Noiva Nevesta Obleke

Trgovina: Poroke & Dogodki
Seksi Poročno Obleko Globoko V Vratu Brez Rokavov Občutljivo Čipke Aplicirano Visoko Režejo Boho Poročne Obleke Vestido De Noiva Nevesta Obleke

Seksi Poročno Obleko Globoko V Vratu Brez Rokavov Občutljivo Čipke Aplicirano Visoko Režejo Boho Poročne Obleke Vestido De Noiva Nevesta Obleke

( 0 Ocene )
€150.61 - €289.63
Kategorija: Poroke & Dogodki
Sku: w375842

Informacije o izdelku

1. Kot pošten prodajalec, zagotavljamo obleko bo 90%- 99% enako kot original slike prikazane .Če želite&nb sp;100% točno enako, prosim, odpusti.Ni dveh točno enakih l prva v svetu.Ne moremo, zato prosimo, da ne oddati naročila, če ste še vedno vztrajajo 100% similari ty.Hvala za vašo undertstanding.

2. Obleke, ki ne vključuje nobenih accessaries kot&n bsp;veils, rokavice, petticoat v notranjosti in tako naprej.Ponudbe je samo za obleko!Če želite accessaries, prosimo, obrnite na nas!

3. Velikost po meri (Vključno Plus Velikosti)/ Color potrebovali dodatno pristojbino USD30.00.

4. Vse spremembe, Velikost/Barva/Posebno Zahtevo, niso sprejemljivi po naročilo presega 24 ur.

5. Če želite preklicati naročilo: sprejemamo polno nadomestilo v roku 24 ur po oddaji naročila; tam je samo 50% delnega nadomestila po tem, ko si postavite, da več kot 24 ur(50% je stroškov naš material).

6. Obljubljamo Dostava Obleko v 10-15 dni(ne big red), običajno dobavi Aliexress standardna dostava pot in to brezplačno.

Čas dostave: 15-30 delovnih dneh večjih destinacij, ne oddaljenih držav.

Če potrebujete nujno, prosimo, obrnite na nas za ladje, ki jih hitra dostava(kot so DHL,Fedex,...), vendar je to potrebujete dodatno plačati pristojbino.drugače bomo vztrajajo dostava po pošti air mail.

Vaše zadovoljstvo je najbolj pomembno za nas.

Ob prihodu paketa, vam svetujemo, da preverite in se prepričajte, da je obleka ali obleka je bila, da standardnih velikosti ali po meri, meritev, ki ste jo določili.Poskusite na vaše obleko ali obleko, takoj ko je mogoče, ne da bi odstranili oznake, spremenijo ali umivanje obleko.Če ste se vračajo ali izmenjavo obleke, oblačila ali pribor, prosimo, prepričajte se, da so v svoje prvotno stanje - unworn, unwashed, nespremenjeno, nepoškodovani, čisti, brez vlaken in lase in z oznakami, nepoškodovani in pritrjena.

Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Spoštovani, desses po meri narejeno Vse, da jih ročno šivanje in potrebujejo dolgo časa, da se promet, je mogoče malo bleščice/beading/kristali/pero/cvetovi odpadejo, da ne pripadajo kakovosti vprašanja, prosimo, vrste, da bi jo razumeli, se bomo narediti najboljše za vas smo sincerly upam, da vam je lahko všeč, najlepša hvala!

1.Velikosti ali Fit Vprašanja

Kot vse naše obleke so ročno zašiti in strankam prilagojene, končal obleke se lahko razlikujejo glede na približno 1 cm v določenih meritev.

Da bi zagotovili, da vaš obleko bo še vedno vam ustreza popolnoma, naše krojačev, ustvarili vse naše obleke z dodatnimi tkanine v šivi, ki omogočajo manjše velikosti sprememb biti enostavno.Če se vam zdi izdelkov, ki niso primerni za vas in imate vprašanja, se lahko obrnete neposredno na nas.

2.Barvna Neusklajenost

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če mislite, da postavka prejeta v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

3. Vrnitev Proces

Pišite nam v roku 7 dni od prejema vašega naročila.Vključuje razlago in fotografijami, ki dokumentirajo razlog za vrnitev.Vrne ne bo sprejet brez predhodne odobritve.

Ko smo odobrili vaše zahteve, prosimo, pošljite izdelek v roku 5 dni.

Vračilo se bo vrnil k vam po www.kostanjevicanakrasu.si neposredno, spodnji povezavi, bo predstavil:

  • Vlak - Sweep/ Krtačo Vlak
  • CN - Jiangsu
  • Blagovna Znamka - Jiayigong
  • Rokav Slog - Redni
  • Pasu - Naravni Dejavniki
  • Postavka Vrsta - Poročne Obleke
  • Silhueta - A-LINIJE
  • Barve - po meri izdelano
  • Dolžina Obleke - Tla-Dolžina
  • Izrez - Proti-Vrat
  • Zgrajena v Modrc - Da,
  • Pribor - No
  • Slog - Boho
  • MOQ - 1 Kos
  • Dostava - Aliexpress standardna dostava ali kot zahtevo
  • Dekoracijo - Appliques, Čipke
  • Park - Da,
  • Poročno Obleko Tkanine - Til
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Rokav Dolžina(cm) - Brez rokavov
  • Nazaj Design - zadrgo
  • Za Nosečnice - No
  • Številka Modela - 1005005273473815
  • Velikost - Custom Made
  • Modni Element - Backless
  • Tip Slike - pravo fotografijo
  • Slike Dejanske - Da,
  • Material - 100% Poliester

Ocene

Morda tudi všeč

Dodaj na seznam Želja

Xijun Fuksija, Savdska Arabski Morska Deklica Večerne Obleke Brez Rokavov Povodcem Pleat Ruched Prom Oblačenja Formalno Stranko Obleke 2023

€84.34 - €120.49
( za po meri narejeno obleko, izpolnite format spodaj in nam ponujajo, ko oddate naročilo.ali se obrnite na nas, mi smo vedno na vaše storitve. 1. bankrot: ___cm/inch 2.pas:___cm/inch 3. boki: ___cm/inch 4. votlo za robom: )
Dodaj na seznam Želja

POSTAVITEV NICEB Klasičnih Til A-Linijo Poročnih Oblek Seksi Proti-Vrat brez Rokavov Nevesta Halje Nazaj Čipke свадебное платье po Meri

€114.76 - €204.92
( dobrodošli na postavitev niceb uradni trgovina ugotavlja, da pred nakupom predmeti 1) cena je samo za obleko, ki ne vključuje nobenih dodatkov, kot so rokavice,jakna,tančico in petticoat. 2) mi standardne velikosti in po meri izdelane velikosti,po meri )
Dodaj na seznam Želja

VRTNICE Tank Burgundija Očarljivo Maturantski ples Obleka Obleke Madeže Formalnih Obleke V Vratu Večerno obleko Z Velikim Dolgo Vlak po Meri vestidos de noche

€92.10 - €184.20
( res vesel, da sva se spoznala 1. vse obleke so ročno zašiti in so 97%-100%, podobne slike.če ste um, prosimo, naročite previdno. 2. vse obleke se lahko meri, vključno velikost, barvo in slog.če imate posebne potrebe, se obrnite na prodajalca. 3. )
Dodaj na seznam Želja

Xijun Rdeča A-Line Pravljice Prom Obleke, Elegantne Princesa Til Stopenjski Stranka Obleko Za Posebne Priložnosti Ženske Obleke Vestidos De Novia

€121.43 - €173.48
( opomba: če morate po meri narejeno obleko , prosimo, da nam nudijo tudi meritve, ki so spodaj, preverite, ali je obleka bi bila zelo primerna tudi vas.hvala! 1.bankrot =___cm/inch 2.pas =___cm/inch 3.boki =___cm/inch 4.votlo )
Dodaj na seznam Želja

2024 Najnovejši Poln Rokavi Prom Oblačenja Seksi Visoko Split Večerno Obleko Žensk Bleščica Nezakonitih Mašno Obleko Za Formalno Stranko Dolge Obleke

€147.18 - €420.53
( 1.če obleko po meri ? da,prosimo ponudba :prsi, pasu, bokov, ramen, pasu in ramen do tal s petami . 2. kako dolgo lahko prejmete obleko ?običajno pošljemo obleko v 15 dneh . dobavni rok je približno 5-7 delovnih dneh po dhl ,fedex,ups,tnt, )
Dodaj na seznam Želja

Skromno Visok Ovratnik, Dolgi Rokavi Poročno Obleko Classic Čipke Appliques Poročne Obleke Elegantno Morska Deklica Nevesta Haljo Vestidos De Novia

€160.02 - €320.04
( dobrodošli v yiwanna poročno zabavo trgovina toplo nasveti: 1: obleka je narejena po naročilu.predlagamo, da se naročilo stranke vsaj 2 meseca prej, da pusti več časa za proizvodnjo in ladijski promet. 2.dobavni rok je odvisen )
Dodaj na seznam Želja

Moda Sequine Beaded Tassel Morska Deklica Prom Oblačenja Snemljiv Vlak Off Ramenski Formalne Priložnosti Večerne Obleke Po Meri

€240.61
( dobrodošli v naši spletni trgovini ! introducation : naša trgovina je več kot deset let zgodovine, izdelava obleke in druga oblačila,smo strokovno tovarne,najbolje pred prodajo in po prodaji storitev.ko bomo prejeli vaše naročilo,kontaktirali )
Dodaj na seznam Želja

Multi Layer Poročni Veil Glavo Kratek Poročni Veil Poročno Obleko Pribor

€12.85
( značilnosti: ootdty dodajte pridih letnik čar na svoj videz s tem obraz tančico iz več elastična plast očesa.kot nalašč za stranke, datumi in poroke. ta obraz tančico je udoben za nošenje in odporna na deformacije, zaradi )
Dodaj na seznam Želja

Maturantski ples Obleke Zapletena Moda Dragulj Črto Saten Beading Saten Formalne Priložnosti Obleke платье летнее женское Haljo Soiree Femmes

€103.82 - €182.15
( vrnitev in povračilu stroškov smo enostavno vrnite/exchange proces!če niste popolnoma zadovoljni s točko(vključno s problemom kakovosti, ne pravo velikost, itd.)lahko se vrne v to postavko za polno nadomestilo.(brez stroškov prevoza) vrnitev )
Dodaj na seznam Želja

Seksi Čipke Dolge Rokave Boho Črne Barve Večer Saten Obleke V Vratu Linije Elegantne Prom Oblačenja Žensk, Formalno Stranko Halje 2024

€114.16 - €170.38
( model show po meri narejene velikost prosimo, izberite koli velikosti in pustite sporočilo vaše naslednje meritve : priporočamo, da imate svoje meritve, ki jih sprejme strokovni s svojim pod nositi na pred nakupom katerega koli obleki . primer:enota )
Dodaj na seznam Želja

Vintage Večerne Obleke Saten Pleat Prom Oblačenja Ljubica Žogo Halje Visoko Režejo Dolžina Tal Oblačilih, Elegantno 2024 Vestidos De Gala

€109.78 - €304.97
( opis izdelka dobrodošli v naši trgovini in hvala vam za izbiro naše ekipe, da bi vaš poroka obleke za vas.smo iz suzhou mednarodnih poročno obleko city, enega največjih poročno obleko industriji baz v svetu.imamo zelo bogate izkušnje pri izdelavi )
Dodaj na seznam Želja

Doymeny Bel Til Vrstice, Princess Puff Rokav Seksi Ljubica Gumb Nazaj Appliques Poročno Obleko Sodišče Vlak Haljo De Mariee

€135.97 - €194.24
( preberite me prosimo, preberite spodaj besede zelo previdni, preden svoje naročanje.u lahko dobite pri nas prosto, če u imajo kakršno koli vprašanje o nadaljevanju politike. 1. ladjar stroškov: kliknite dostava in plačilo jeziček na )
Dodaj na seznam Želja

Oyisha Lepe Til Morska Deklica Nevesta Stranka Proti-Vrat Čipke Appliques Vestido De Novia Brez Rokavov Odpri Nazaj Poročno Obleko, Po Meri Izdelano

€178.49 - €262.48
( dobrodošli v oyisha poročne obleke trgovina opombe, preden se za nakup izdelka, 1) cena je samo za obleko, ki ne vključuje nobenih dodatkov, kot so rokavice,jakna,tančico in petticoat. 2) mi standardne velikosti, plus velikost )
Dodaj na seznam Želja

Belo Kroglo Obleke Roža Punca Obleke Bleščice Sequins Appliqued Otrok Rojstni Dan Halje Loki Za Malčke Otroci Poroka Obleke Gost

€70.70 - €79.44
( velikost navodila to vam lahko pomaga vedeti, velikost bolje. izdelek ne vsebuje nobenih okraski, kot so dodatki za lase, rokavice, ogrlice, nekaj pasovi in tako naprej. kako meriti pakiranje 1. notranji package: opp )
Dodaj na seznam Želja

SUMNUS Modra Formalno Večerne brez naramnic Sirena Party Obleke Sequined Saten Ruffles Krtačo Vlak arabski Ženske Haljo De Soirée

€90.82 - €139.73
( dobrodošli v sumnus uradni trgovina hvala za vašo zanimajo naše halje.naše storitve: 1.obleke, ki ne vključuje nobenih accessaries, kot so veils, rokavice, petticoat v notranjosti in tako naprej.ponudbe je samo za obleko!če želite accessaries, )
Dodaj na seznam Želja

DIDEYTTAWL Realno Sliko Eleganten V-izrez Off-Ramo morska deklica Poročno Obleko Appliques Sodišče Vlak Zadrgo Nazaj Poročne Obleke

€144.75 - €206.79
( vprašanja in odgovori: q: ali lahko izdelek bo točno isto, kot je prikazano na sliki? a: dobrodošli v dideyttawl trgovina poroka!vse slike v naši trgovini so bili ukrepi, ki jih sami, tako da vam ni treba skrbeti za obleko se razlikuje )