0

Meni

Koralni Večerno Obleko Odklon Dolge Rokave Kristali Saten Stranki Poroka Obleke 2023 Meri Cut-out morska deklica Plus Velikost Maturantski Obleki

Trgovina: Poroke & Dogodki
Koralni Večerno Obleko Odklon Dolge Rokave Kristali Saten Stranki Poroka Obleke 2023 Meri Cut-out morska deklica Plus Velikost Maturantski Obleki

Koralni Večerno Obleko Odklon Dolge Rokave Kristali Saten Stranki Poroka Obleke 2023 Meri Cut-out morska deklica Plus Velikost Maturantski Obleki

( 0 Ocene )
€186.78 - €389.12
Kategorija: Poroke & Dogodki
Sku: w360133

Informacije o izdelku

Dobrodošli, Da G. Zhu Poroka & Dogodki Obleke Co., Ltd

Smo strokovni poročne obleke proizvodnje tovarne na Kitajskem.Bili smo vključeni v predelovalnih dejavnostih in izpisovanja poroka & moda obleke za približno 10 let.Smo lahko po meri kopija bi široko paleto obleke, vključno s slogi.

Naši Tovarni Funkcija:

1.Odlična kakovost--vrhunske tkanine, posvetil izdelave, so natančne meritve & popolno QC sistem.

2.Konkurenčni ceni-več količinah, več popusta.

3.Hitra dostava--pošiljko v roku 10-15 dni po naročilo.

4.Visoka kakovost--Izberite tkanine, glede na različne obleke .

Smo lahko storite tudi po meri narejene na sliko obleko, če bi želeli, da nam pošljete slike, trgovina na debelo je tudi toplo dobrodošli, prosimo, ne oklevajte, kontaktirajte me za več informacij:)

Vljudno Opozorilo: da bi se samo za enega kosa obleko.To ne bo prišel skupaj z vsemi dodatki,kot klobuk,tila rokavice,tančico,spodnja krila,Jakne/Šal/Obloge itd.Če post v BRAZILIJI, prosimo, povejte nam, sprejemnik CPF v okence za sporočilo, ne da, ne moremo objaviti obleko, hvala za vaše razumevanje.

Po meri Narejene Storitve, Če želite, da meri velikost,izpolnite format spodaj in nam ponujajo, ko oddate naročilo.Hvala! 1. Bankrot: Cm/ Cm 2. Pas: Cm/ Cm 3. Boki: Cm/ Cm 4. Votlo, Da Se Tla Z Pete: Cm/ 5 Palcev. Naravni Višina: Cm/ Cm 6. Obleko Barve( Prosimo, izberite Barvo, Št.iz naše Color Chart): Barve, ŠT. # 7. Nositi Datum: 8.Druge Zahteve:

Opomba : Prosimo, imejte v mislih, da fotografijo lahko nekoliko razlikujejo od dejanskih elementov v smislu barve zaradi osvetlitve med fotografiranje, zaslon ali barvno temperaturo itd.

Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon, ne moremo jamčiti, da barvo naših izdelkov bo točno isto s fotografijami, ki jih vidite.

O Nas

Dobrodošli, da G. Zhu Poroka & Dogodki Obleke Co., Ltd .Smo tovarniško neposredno www.kostanjevicanakrasu.si trgovina specializirana v Poročni & Dogodki , Oblačila, Obutev in Pribor in druge splošno kolekcij modnih izdelkov.

Kot eden od vodilnih obleko in poročno obleko oblikovalca podjetij na Kitajskem, imamo lasten profesionalni oblikovalci in izdelani več kot 90% izdelkov iz naše trgovine.Imamo lastno profesionalnih fotografov in modelov, in vztrajajo na nudijo 100% realne slike izdelkov.

Vedno smo si prizadevajo zagotoviti stranke z visoko kakovostnih izdelkov po konkurenčnih cenah.Večina naših izdelkov so ročno izdelani s strogo preverjanje kakovosti procesa.Smo tudi zelo močna na po meri obleke in poročne obleke.

Prav tako smo plačali visoko pozornost na naše storitve za stranke, in vam želim, da imajo veliko nakupovalno izkušnjo na naši spletni trgovini.

Način Plačila

Celotno plačilo mora biti vložen v 3 dneh po naročilu

(1)Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

(2)Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Dostava

• Poskrbite, da boste poslali pravilen naslov za dostavo in telefonsko .Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni le, če je naslov za dostavo, ki jih ti.

• Prosimo, izberite eno od ladijskih storitev, ki jih želite:

(1).HongKong Post Zraka Parceli( Brezplačnimi dostava po celem svetu) (manj kot 2 KG) bo trajalo približno 10-30 delovnih dni, da pridejo ali več, med prazniki, Navedite številko za sledenje. (Ampak malo več časa, boste morali imeti dovolj potrpljenja za čakajoči izdelkov, tudi posodablja izgubil).

(2).Izbirate lahko EMS (več kot 10 elementov bo brezplačno), to bo trajalo približno 5-12 delovnih dni (zelo dobro pošiljko način, priporoča, da za vas)

(3).Lahko se odločite, Express, DHL, UPS, dodatne stroške Dostave.To bo trajalo približno 2-7 delovnih dneh dni.

Politika Vračanja

Kot vedno, če je problem, ali če je predmet, ki je nezadovoljivo, prosim, obrnite na nas najprej za hitro in zadovoljivo rešitev.

Prosimo, da potrdite svoje naročilo (desno velikost, barvo, slog) premislite, preden se odločite, da boste oddati naročila.Vsa naročila se obdelujejo po vaši potrditvi naročila, in trudimo se, da najbolje zadovoljijo vse stranke.Lahko zagotovimo samo kakovostne elemente, bodo dostavljena.Vsa naročila na naši spletni strani mora biti v skladu s politiko, ki pod nobenimi pogoji.

1. Vrnitev

--Vljudno prosim, da nas kontaktirate za vrnitev na prvi roku 48 ur po prejemu element.Potem lahko pogovorite se z nami o vprašanjih, ki jih imajo. 90% časa smo sposobni rešiti problem s tem, tehnične podpore, ne da bi vam bilo za pošiljanje ničesar nazaj.

--Vrne element, ki mora biti v brezhibnem stanju, kot je bila poslana, ni bila spremenjena, in ni bila rabljena.Če obstaja kakršen koli prah, umazane lise, spremembe in tako naprej, mi se ne nudijo vračilo denarja.Za obleke, boste morali plačati 30% skupnega zneska naročila, kot obnavljajo pristojbina.

--Nudimo BREZPLAČNO POPRAVILO na vašo obleko!Vendar poštnina, da ga pošljete nazaj in ponovno ladjar stroškov, da vam bodo tako na svoj račun.

--To je potrebno, da predmet ali obleke, se vrne k nam v roku 14 dni po vrnitvi na zahtevo sprejet.

--Vrniti stroški poštnine bo kupca odgovornost.

2. Izmenjave

Izmenjave so dovoljena le za postavke, ki so napako, napačno, dobavljeno ali so poškodovane po prejemu.Vse elemente lahko le zameno za enako ceno zamenjave, prosimo, zavedajte se, da bomo vprašanje zamenjave le po svoje vrne so bila prejeta.

3. Velikosti ali Vgradnjo Vprašanja

Kot vse naše obleke so ročno zašiti po meri in prilagojene, končal obleke se lahko razlikujejo za približno eno (1) palca v obe smeri določene meritve.Da bi zagotovili, da vaš obleko bo še vedno vam ustreza popolnoma, naše krojačev, ustvarili vse naše obleke z dodatnimi tkanine v šivi, ki omogočajo manjše velikosti sprememb biti enostavno.To je, če si najti obleke se ne prilegajo povsem dobro, lahko najprej obrnejo na lokalne meri za prilagoditev, kar je lažje in bolj priročno.

  • Dekoracijo - CRYSTAL, Pleat
  • Modni Element - Biseri
  • Vrsta Tkanine - saten
  • Dolžina Obleke - Tla-Dolžina
  • Izrez - O-Vratu
  • Blagovna Znamka - Lowime
  • Rokav Slog - Redni
  • CN - Jiangsu
  • Material - Poliester
  • Številka Modela - MZ07011515
  • Slike Dejanske - No
  • Vlak - Dimnikar Vlak
  • Priložnosti - Formalno Večer
  • Pasu - Naravni Dejavniki
  • Starostno ciljno - Vse starosti
  • Slog - Odlično
  • Silhueta - Trobenta / Morska Deklica
  • Postavka Vrsta - Večerne obleke
  • Zgrajena v Modrc - Da,
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vzorec Tipa - Drugi
  • Rokav Dolžina(cm) - Polno

Ocene

Morda tudi všeč

Dodaj na seznam Želja

A-linija Saten Off-Snemljiv Ramenski Dolge Rokave Ljubica Spredaj Režejo Naguban Dolžina Tal Katedrala Vlak Poročno Obleko

€107.84 - €179.74
( proizvodnja model show velikost grafikona prosimo, da nas oskrbujejo svoje podatke velikost, tako da smo lahko prilagodite oblačiti bolj natančno( palec ali cm ): 1.celotno bankrot =___cm 2.pas =___cm 3.boki )
Dodaj na seznam Želja

Luksuzni Appliques Beaded Muslimanskih Večerne Obleke Z Dolgimi Rokavi Islamske Formalno Stranko Halje Visoko Vratu Ženske Arabskih Oblačilih, De Soirée

€115.04 - €267.51
( luksuzni appliques beaded muslimanskih večerne obleke z dolgimi rokavi islamske formalno stranko halje visoko vratu ženske arabskih oblačilih, de soirée sprejeti po meri velikost izberete lahko kateri koli velikosti, da bi red in pustite )
Dodaj na seznam Želja

Modro Nebo, Sequined Morska Deklica Prom Oblačenja Seksi Eno Ramo Bleščice Stopenjski Ruffles Tiste Obleke Afriško Črno Dekleta Zvečer Gala G

€187.53 - €206.07
( smo lahko po meri narejene na velikost in barvo,če imate kakršnakoli vprašanja ali potrebe, vas prosimo, da nas kontaktirate. kako meriti velikost grafikona )
Dodaj na seznam Želja

Cocktail Obleke za Ženske Stranka Poroka Maturantski Večer Obleko Žogo Obleke Elegantnih Oblek Formalno Dolg Luksuzni Priložnost Primerno Zahtevo

€135.92 - €176.53
( prosimo, bodite pozorni smo obleko tovarne, ki zagotavlja prost prilagajanje storitve.predlagamo, da si zagotovijo podrobne velikost podatkov za prilagajanje, ki bo obleko bolj primeren za vas.če želite izbrati velikost prilagajanje, prilagajanje )
Dodaj na seznam Želja

Cenove 2024 Arabski Dubaj O Izrez Prom Oblačenja Tla-Dolžina S Kratkimi Rokavi Večer Fashion Eleganten Stranka Obleko Za Ženske

€105.91 - €192.58
( vrnitev in povračilu stroškov smo enostavno vrnite/exchange proces!če niste popolnoma zadovoljni s točko(vključno s problemom kakovosti, ne pravo velikost, itd.)lahko se vrne v to postavko za polno nadomestilo.(brez stroškov prevoza) vrnitev )
Dodaj na seznam Želja

Merida Ljubica Pick Up Sequins Off-The-Ramo Prom Obleke 2023 Zadrgo Nazaj Ruched Til Dolgo Črto Večer Stranka Oblek

€97.89 - €195.79
( dobrodošli v naši trgovini, imamo: 1. najboljši ceni - vrhunsko tkanine,po meri napredno izdelave, natančne meritve in skupaj qc sistem. 2. visoka kakovost po meri narejene storitev-vse naše halje so narejeni za naročilo in se lahko )
Dodaj na seznam Želja

JEHETH Vijolično Večerne Obleke Za Ženske Puff Rokavi, V-izrez Nad Kolena Prom Oblačenja Sijoče Til A-Line فساتين سهره فاخره 2023

€88.02 - €146.69
( dobrodošli v jeheth obleke trgovina nakupovanje navodilo: ※našo kakovost izdelkov je zagotovljena, če imate težave z artikla, pišite na prvi čas, obljubljamo, da bi rešitev ste zadovoljni,in jamstvenega vaše 100% zadovoljstvo ※velikost )
Dodaj na seznam Želja

Roza Proti-Vrat brez Rokavov Votlih 3D Čipke Metulj Večerne Obleke Appliques Sequins Strani Špranjske Dolžina Tal Maturantski Halje Stranka Obleko

€160.48 - €320.96
( dobrodošli~ medu ~ več obleka slike več obleka slike velikost grafikona več velikosti podrobnosti kako meriti moramo ta meritev, 1-bankrot 2-pas 3-boki 4-votlih nadstropje 5-višina 6-čevlji express hitra )
Dodaj na seznam Želja

Off Ramo Korzet Družico Obleke Ruched Svetleč Saten Seksi Visoko Režejo Dolgo Devica Čast svate Halje za Ženske

€100.71 - €167.85
( informacije o izdelku opomba preden kupite obleko : 1: oblačenja tega ne vključno z vsemi dodatki, kot so rokavice, poročni veil in crinoline petticoat ( prikaži na slike).je ponujanje za obleko samo! 2.če imate kakšne posebne )
Dodaj na seznam Želja

SoDigne Roza Savdska Arabija Prom Stranka Halje Seksi Režejo Brez Naramnic Morska Deklica Večerno Obleko Čipke Posebne Priložnosti Halje Formalno Ženske

€102.97 - €205.95
( dobrodošli v sodigne poročne obleke trgovina o velikosti: formalno obleko velikosti običajno vodijo manjše kot redni oblačila.torej, če ste ponavadi nosijo 4, to ne pomeni nujno, da ste tudi 4 z nami.prosim, primerjajte svoje telo )
Dodaj na seznam Želja

Moda Sequine Beaded Tassel Morska Deklica Prom Oblačenja Snemljiv Vlak Off Ramenski Formalne Priložnosti Večerne Obleke Po Meri

€240.61
( dobrodošli v naši spletni trgovini ! introducation : naša trgovina je več kot deset let zgodovine, izdelava obleke in druga oblačila,smo strokovno tovarne,najbolje pred prodajo in po prodaji storitev.ko bomo prejeli vaše naročilo,kontaktirali )
Dodaj na seznam Želja

Maturantski ples Obleke, Roza Ljubica Trakov Strani Špranjske morska deklica Dolžina Tal Saten Svila Z Čipke Nazaj vestidos de fiesta de noche

€113.97
( velikost grafikona če želite, plus velikost, ki jo je treba plačati dodatnih $19 za posebno narejen lastnosti in specifikacije barva grafikon o dostavi vrne in vračilo )
Dodaj na seznam Želja

Luksuzni Zajemalka Vratu Bleščica Appliques Skp Rokavi Poročno Obleko 2023 Morska Deklica Dolžina Tal Zamah Vlak Til Zadrgo Poročne Obleke

€171.65 - €245.21
( dobrodošli na moje trgovine prikaz izdelka po meri izdelano (mi lahko meri barvo,lahko izberete katerokoli barvo iz naše barve grafikon,različne tkanine, ki je drugačne barve, grafikon,se lahko obrnete na našo trgovino storitve )
Dodaj na seznam Želja

Verngo A-Line, Luxury Poročne Obleke Off Rami Brez Naramnic Poročne Obleke Dolge Rokave Dolžina Tal Poročne Obleke Vestidos De Novia

€117.77 - €178.44
( o color: zaradi fotografiranja svetlobe, je normalno, da se bo malo barva razlika med realnim predmetom in sliko. mi standardnih velikosti ali velikosti po meri, cena je enaka, prosim, pustite nam vaše meritve, če se odločite, velikosti )
Dodaj na seznam Želja

Novo V Vratu O Skp Rokavi Črto Poročno Obleko 2023 Poročne Obleke Čipke Aplicirano Zamah Vlak Žensko, Nevesta, Formalno Stranko Beli Obleki

€221.63 - €240.90
( dobrodošli v naši trgovini xggandxrr je namenjen za sodobne neveste iščejo poročno obleko, ki izraža svojo razkošno občutek za stil in na trend modni čut.in vsako zbirko poročne obleke je tako raznolika kot neveste, ki jih nosijo - brezčasna )
Dodaj na seznam Želja

Aenryst Elegantno Roza Off Ramenski Črto Prom Obleke Saten Strani Visoko Split Večerno Obleko Dolžina Tal Stranka Halje فساتين السهرة

€102.96 - €171.61
( dobrodošli v naši trgovini pomen stranka mora prebral najprej: mi lahko nudi tudi po meri narejene storitev, prosimo, predložite naslednje velikosti parametrov. 1. bankrot = ___ cm/cm. 2. pas = ___ cm/cm. 3. )
Dodaj na seznam Želja

Zelena Quinceanera Obleke Žogo Obleke Rojstni dan Obleko Špageti Trak Aplicirano Čipke Sweet 16 Obleko Diplomi Halje vestidos

€314.97 - €331.56
( velikost chfaq:art kako meriti barve kart od računalniških zaslonov so kromatične aberacije, še posebej med crt zaslon in lcd cscreen, barva razlika ni mogoče izogniti, zato ne moremo zagotoviti, da barvo naših izdelkov bo excetly )
Dodaj na seznam Želja

Rojstni Globoko V-neck Večerne Obleke Luksuzni Perje Obleko Za Nevesto Classic Nad Kolena Poročne Obleke Vestido De Novia

€236.00 - €472.01
( dobrodošli v dmdrs poročno zabavo trgovina toplo nasveti: 1: obleka je narejena po naročilu.predlagamo, da se naročilo stranke vsaj 2 meseca prej, da pusti več časa za proizvodnjo in ladijski promet. 2.dobavni rok je odvisen )
Dodaj na seznam Želja

Roza Sevintage Beaded Biseri Prom Obleke Dolgimi Rokavi, V-izrez A-Linijo Večernih Oblek Formalno Stranko Obleka z Žepi 2023

€121.73 - €202.88
( (mi lahko meri barvo,lahko izberete katero koli barvo številko iz naše barve grafikon) pošiljko uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.te stroške kupca odgovornost. politika vračanja smo )
Dodaj na seznam Želja

Sijoče Sequins Morska Deklica Družico Obleke Off Ramo Plašč Plus Velikost Ženske Dolgo Zadrgo Nazaj Poroka Stranka Obleko Formalnih Obleke

€80.85 - €106.38
( velikost grafikona prosimo, izberite prilagodi gumb, če standardne velikosti ni primeren, hvala kako meriti odlično prilegajoče obleko se začne z odlično meritve.pred naročilom meri obleko iz www.kostanjevicanakrasu.si smo močno )
Dodaj na seznam Želja

2 Stopnje Sequins Cvet Rob, 90 cm, Dolžina Kratka Poročne Poročni Veil Glavnik

€6.11 - €7.20
( dostavo 1.bomo pošiljanje paketov v 3 delovni dan po plačilu izbrisani. 2.izberemo različne načine pošiljanja po različnih regijah. 3.če potrebujete drugih prevozov, kot so ems, ups, dhl, itd.obrnite se na nas, se bomo odloçili )