0

Meni

Hot Pink Saten Morska Deklica Družico Obleke Z Ruffles Puff Off Ramenski Ženske Dolgo Poročno Zabavo Obleko Formalno

Trgovina: Poroke & Dogodki
Hot Pink Saten Morska Deklica Družico Obleke Z Ruffles Puff Off Ramenski Ženske Dolgo Poročno Zabavo Obleko Formalno

Hot Pink Saten Morska Deklica Družico Obleke Z Ruffles Puff Off Ramenski Ženske Dolgo Poročno Zabavo Obleko Formalno

( 0 Ocene )
€78.56 - €103.38
Kategorija: Poroke & Dogodki
Sku: w348723

Informacije o izdelku

Podrobnosti

Hot Pink Saten morska deklica Družico Obleke Z Ruffles Puff Off Ramenski Ženske Dolgo Poročno zabavo Obleko Formalno Tla Dolžino Meri Prilagodite Pod 100 haljo de soiree de mariage

Velikost Grafikona

Prosim, pustite vaše prsi, pas, boki, z ramo ob rami, roko dolžine, roko oči in višino, če želiš nas prilagodite za vas

Kako meriti

Za po meri izdelane velikost, kot sledite je merjenje vodnik za referenco.

1. Bankrot----

2. Pas---

3. Boki---

4. Zgornji Bust---

5. Po Bust---

6. Nastavek za Bradavico--

7. Ramenski za Bankrot---

8. Ramenski Pas---

9. Z ramo ob rami---

10. Zunanje stegno(od pasu do tal z čevelj)---

11. Višina(od vrha glave do tal z čevelj )---

12. Barve obleko---

Barve

Prosimo, izberite vašo najljubšo barvo, če ne morete najti tistega, na naše barve grafikon

Dostava

Garancija Kakovosti

Politika Vračanja

Nasvet 1

1),vam Zavrne vrnete izdelek, ki je prejel več kot 7 dni

2),Zavrne vrnete prilagoditi(velikost in barvo) nazaj k nam, bratranec, ne moremo najti nekoga, ki potrebujejo te edinstvene obleke po naključju.

3),Zavrne, se lahko vrnete nazaj k nam zaradi razlogov, nič opraviti z velikostjo in kakovosti, na primer"ni mi všeč.Moj dogodek odpovedan.Se mi zdi, drugo obleko, ki je bolj poceni ali lepo", hvala

Nasvet 2: Naše obleke niso parka, zato potrebujejo čas, da končam, prosimo opozoriti, da sporočilo sem poslal potrditev velikost, barvo, čas in druge podrobnosti vašega obleko.Če ne prejmete na vaš odgovor bomo, da jih uporabljajo vse deatails, da ste se odločili in uporabo našega časa obdelave (vsaj 7 delovnih dni), prosimo, bodite tkanine pristojbino, če želite, da prekličete vaše naročilo, ko smo začeli, da bi.

Nasvet 3: Slabe povratne informacije in reševanje ni najboljši način za spopadanje s kaj, prosimo, da stik z mano prvič, če so vse poizveduje, ki jih prejme vaše predmete.

Nasvet 4:Barvna razlika, ker fotoaparat, računalnik in naravne svetlobe, naše resnične fotografije barva je malo drugačen od modela sliko, to je normalno, hvala

Pogosta vprašanja

Q: ali Lahko ugotovim, vrnitev ali odpovedi obleko, če sem spremeniti svoj um?

A: Tudi standardne velikosti obleke so narejene, da bi za vsako stranke.Po meri narave naše obleke pomeni, da naš odpovedi .zato je pomembno, da se da skrbno.

Q: sem zaskrbljen zaradi velikosti in točno velikost in fit obleko.Kako lahko preverim, ali bom zaradi pravilne velikosti in fit?

A: previdno potrdite velikosti, preden bi tudi vi lahko prejeli e-pošto od nas, ko si plačan, prosimo, odgovorite takoj.

Q: ali Lahko ugotovim, da bi to obleko v drugačen slog/tkanine/dolžina?

A: Da, lahko, vendar se ne morete vrniti nazaj k nam, če ni všeč, bratranec, ne moremo preprodajal edinstvene obleke drugih, prosimo, opozoriti.

Q: ali Bo moje obleko točno ujemajo z barvo vidim na vaši spletni strani?

O: morda Obstaja majhna razlika med dejansko dressrsquos barve in vsebino, ki jo vidite na fotografiji, odvisno od računalnika monitorrsquos nastavitve zaslona.

Q:Zakaj rami sem plačati visoko posgate, ko je prejel element iz kurirske?

A:Tako veliko držav, ki imajo carinsko dajatev, ki je tvoje države, vlade, politike, prosimo, opozoriti, da je ne poštnina.

Povratne informacije

Prosim, pomagajte mi, da pustite pet zvezdic za povratne informacije, Če ste zadovoljni z obleko,

Če ste nezadovoljni,prosimo, da stik z mano prvič, nato pomagala vam bom, da se ukvarjajo s, najlepša hvala za vaše sodelovanje.

  • Vzorec Tipa - Drugi
  • Pasu - Naravni Dejavniki
  • Dekoracijo - Pleat
  • CN - Jiangsu
  • Rokav Slog - Brez rokavov
  • Slike Dejanske - No
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Izrez - Brez naramnic
  • Nazaj - Korzet Nazaj
  • Opozoriti 3 - Carinski obdavčitve ni poštnine
  • Opozoriti 2 - Naše obleke so ne zalogi, potrebujejo nekaj časa, da bi
  • Postavka Vrsta - Družico Obleke
  • Tkanine - Elastični saten
  • Dolžina Obleke - Tla-Dolžina
  • Silhueta - Morska Deklica/Trobenta
  • Opozoriti 4 - Cena ne vključuje nobenih acceorries
  • Številka Modela - BNZ016
  • Opozoriti 1 - Prosimo, potrdite, velikost in barvo pred, nakup
  • Starostno ciljno - Vse starosti
  • Vrsta Tkanine - DRES
  • Modni Element - Preprost
  • Starostna Skupina - Za odrasle
  • Zgrajena v Modrc - Da,
  • Slog - seksi
  • Rokav Dolžina(cm) - Brez rokavov
  • Pakiranje - Opp Oblačila Vrečko
  • Blagovna Znamka - Mbcullyd

Ocene

Morda tudi všeč

Dodaj na seznam Želja

Modra Til Žogo Obleke 15 Letni Quinceanera Obleke Appliques Beading Dekleta Rojstni Dan Vestidos De 15 Años

€119.18 - €158.90
( dobrodošli na moje trgovine obljubimo, da uporabljate najboljšo kakovost tkanin, da bi svojo obleko.high-end kakovosti, je naš cilj ! prosimo, pošljite te meritve, če se odločite, velikost po meri 1.bankrot _____palcev ali ___cm 2.pas )
Dodaj na seznam Želja

Princesa Poročno Obleke Morska Deklica 2023 Ljubica Špagete Trakovi Haljo Mariage Civilne Čipke Appliques Boho Poročne Halje Backless

€174.07 - €276.30
( model show po meri narejene velikost prosimo, izberite koli velikosti in pustite sporočilo vaše naslednje meritve : priporočamo, da imate svoje meritve, ki jih sprejme strokovni s svojim pod nositi na pred nakupom katerega koli obleki . primer:enota )
Dodaj na seznam Želja

Afriške Poročne Obleke A-Linija Pure White Ljubica Appliques Čipke Za Ženske 2023 Poročne Obleke Vestidos De Novia Žogo Obleke

€154.83 - €309.66
( specializirani smo za načrtovanje in proizvodnjo visoko kvalitetne poročne obleke, oem proizvodnje za veliko svetovno znanih poroko blagovno znamko podjetja, vključno z poročne obleke, večerne, žogo obleke, obleke cocktail, party obleke in različnih )
Dodaj na seznam Želja

Po Meri Ročno Izdelani Cvet Dekle Obleko Otroci Oblačila Korzet Nazaj Saten Beading Otroci Pageant Obleke Princess Birthday Party Obleka

€77.50 - €151.96
( velikost karte - otroci kako ukrep - otroci 1.model je meritve 2.merjenje vodnik odlično prilegajoče obleko se začne z odlično meritve.pred naročilom meri obleko iz www.kostanjevicanakrasu.si smo močno spodbudo za iskanje )
Dodaj na seznam Želja

Til Ruffle Maturantski Obleko Off Ramenski Noseče Ženske Pižame Seksi Vidika Bazen Stranke Obleko

€88.41 - €110.52
( dobrodošli v naši trgovini o nas dobrodošli na vsako iskreno stranka, ki poizvedbo ali nakup naše obleke!prodajamo naše obleke na nizko ceno, ker imamo lastni tovarni. naredimo to za vas na neverjetno ceno.prosimo, vprašajte )
Dodaj na seznam Želja

Razkošje V Vratu Žogo Obleke Poročne Obleke Poročne Halje Poln Rokav Čipke Sequined Plus Velikost Vestido De Novia

€329.51 - €378.76
( dobrodošli v naši trgovini 1 velikosti in barve so zelo pomembne za obleko , tako da, ko izberete barvo in velikost, prosimo, glede na velikost slike, ker velikost je lahko različna za vašo državo. 2. če želite, da bi ukrep obleko , pustite )
Dodaj na seznam Želja

Booma Preprosto-Line Kratka Poročne Obleke Globoko V Vratu Neveste Stranka Obleko Dolgo Puff Rokavi Backless Prom Obleke Cocktail Oblek

€77.45 - €110.64
( za velikosti po meri če ne najdete fit velikosti na velikost grafikona, prosimo, pošljite vaše meritve z mano, mi lahko ponudimo brezplačno meri storitev. bankrot ___palčni ali ___cm, pas ___palčni ali ___cm, boki ___palčni )
Dodaj na seznam Želja

QingHaiZhiBin Z Ruffles Tulec Gleženj Dolžina Maturantski Halje Stranka Obleko za Ženske Elegantne Kratke Čoln Vratu Krep Večer Dres

€108.33 - €216.65
( dobrodošli~ medu ~ maturantski obleki slike več obleka slike velikost grafikona več velikosti podrobnosti kako meriti moramo ta meritev, 1-bankrot 2-pas 3-boki 4-votlih nadstropje 5-višina 6-čevlji express hitra )
Dodaj na seznam Želja

Iluzija Globoko V-neck Večerne Obleke Luksuzni Tla-dolžina Poročne Obleke Ljubek Sparkly Trobenta Nevesta Obleke Vestidos De Novia

€430.56 - €782.84
( dobrodošli v brlmall poročno zabavo trgovina toplo nasveti: 1: obleka je narejena po naročilu.predlagamo, da se naročilo stranke vsaj 2 meseca prej, da pusti več časa za proizvodnjo in ladijski promet. 2.dobavni rok je odvisen )
Dodaj na seznam Želja

Merioslove Boho Čipke Appliques Številk Poročne Obleke Visoko Vratu Dolgimi Rokavi-Line Princess Poroka Obleke Bohemian Poročne Obleke

€108.51 - €183.27
( dobrodošli v naši trgovini, imamo: 1. najboljši ceni - vrhunsko tkanine, po meri napredno izdelave, natančne meritve in skupaj qc sistem. 2. po meri narejene storitev - vse naše halje so narejeni za naročilo in se lahko meri & spremeni )
Dodaj na seznam Želja

Xijun Fuksija, Savdska Arabski Morska Deklica Večerne Obleke Brez Rokavov Povodcem Pleat Ruched Prom Oblačenja Formalno Stranko Obleke 2023

€84.34 - €120.49
( za po meri narejeno obleko, izpolnite format spodaj in nam ponujajo, ko oddate naročilo.ali se obrnite na nas, mi smo vedno na vaše storitve. 1. bankrot: ___cm/inch 2.pas:___cm/inch 3. boki: ___cm/inch 4. votlo za robom: )
Dodaj na seznam Želja

SCZ059 Formalno Stilom Poročne Obleke Za Poroko Tla-Dolžina brez naramnic brez Rokavov Zadrgo cocktailkleid damen

€306.23 - €612.46
( scz059 formalno stilom poročne obleke za poroko tla-dolžina brez naramnic brez rokavov zadrgo cocktailkleid damen nobenega tveganja, da bi iz jancember . obljubljamo, vse fotografije so resnično. 100% prvotne odločitev , enako kot na spletni )
Dodaj na seznam Želja

Zelena En Rokav Večerne Obleke Eno Ramo Strani Špranjske Obleke za Formalno ccasion Ruched Črto arabski Dubaj Formalno Vestidos

€114.54 - €229.10
( 1.če obleko po meri ? da,prosimo ponudba :prsi, pasu, bokov, ramen, pasu in ramen do tal s petami . 2. kako dolgo lahko prejmete obleko ?običajno pošljemo obleko v 15 dneh . dobavni rok je približno 5-7 delovnih dneh po dhl ,fedex,ups,tnt, )
Dodaj na seznam Želja

2023 Večerne Obleke Žensk Muslimanskih Dolg Rokav Peneče Sequins Maturantski ples Princesa Halje Formalno Beach Party Vestidos De Gala Robe

€90.67 - €206.07
( opis izdelka pogosta vprašanja: kako dolgo dostava bo trajalo? čas dostave = časa obdelave + čas poštnine standardne dostave 15-25 dni rush dostave 7-15 dni opomba: 1.za hitenja dostave.če potrebujete )
Dodaj na seznam Želja

Pisane Rdeče Bleščica, Večerne Obleke Izginja Nesreča Krzno Ramena morska deklica Dolgo Prom Obleke Dekle izrežemo V Vratu Stranka Obleko

€68.94 - €229.78
( barva:temno rdeča barva:bela slogi brez noj lase barva:črna barva:navy barva:zelena barva:bež )
Dodaj na seznam Želja

Roza Proti-Vrat brez Rokavov Votlih 3D Čipke Metulj Večerne Obleke Appliques Sequins Strani Špranjske Dolžina Tal Maturantski Halje Stranka Obleko

€160.48 - €320.96
( dobrodošli~ medu ~ več obleka slike več obleka slike velikost grafikona več velikosti podrobnosti kako meriti moramo ta meritev, 1-bankrot 2-pas 3-boki 4-votlih nadstropje 5-višina 6-čevlji express hitra )
Dodaj na seznam Želja

Poročne Obleke s Snemljivo Vlak Skromno Jumpsuit Ljubica Hlače Poročne Obleke Plaži Čipke Saten Appliques vestido de noiva

€125.75 - €179.63
( če želite po meri izdelan, prosimo, izberite vse standardne velikosti ob naročilu, potem napišite meritve podrobnosti v okence za sporočilo ob plačilu. barva lahko imajo le malo razlik med crt zaslon in lcd zaslon če želite po meri )
Dodaj na seznam Želja

2023 Plus Velikost Države, Vrt, Slonovine Beaded Čipke A-line Beach Poroka poročni Dreses Halje Haljo De Mariée ZJ18

€89.91 - €145.02
( opis slike ta obleka je refernece slike , obleko bo naredila več kot 98% enako kot slike , včasih, oblika čipke ali cystals bo malo drugače o obleko 1) obleka bo iz visoko kakovostnega materiala in vse po meri, prosimo, pranje )
Dodaj na seznam Želja

Eno Pleče Brez Rokavov A-Line 2024 Novo Vrhunsko Večer Stranka Obleko Maturantski Halje Preprost Zadrgo Til Vestidos De Fiesta E10015

€97.98 - €208.47
( formalno obleko velikosti običajno vodijo manjše kot redni oblačila.torej, če ste ponavadi nosijo 4, to ne pomeni nujno, da ste tudi 4 z nami.prosim, primerjajte svoje telo meritve z našo velikost grafikona pred izbiro velikosti. naša velikost )