0

Meni

Nepremočljiva Zunanji Ure Retro Rimsko Številko Stenske Ure Vremensko Jasno Velik Zaslon Na Prostem Stenska Ura Za Kuhinjo Teras

Trgovina: Doma Dekor
Nepremočljiva Zunanji Ure Retro Rimsko Številko Stenske Ure Vremensko Jasno Velik Zaslon Na Prostem Stenska Ura Za Kuhinjo Teras

Nepremočljiva Zunanji Ure Retro Rimsko Številko Stenske Ure Vremensko Jasno Velik Zaslon Na Prostem Stenska Ura Za Kuhinjo Teras

( 0 Ocene )
€20.57 - €29.38
Kategorija: Doma Dekor
Sku: w237342

Informacije o izdelku

Zunanji Ure za Teras so lepe in praktične dodatke za vaš vrt ali verando.So prenosne in enostavno visi, in so berljivi tudi na daljavo.So varna za uporabo na prostem, kot so odporen in trajen.Uživajte udobje videli časa, medtem ko sprostitev v vaš zunanji prostor.

Specifikacija:

Ime: Zunanja Stenska Ura

Material: smole

Velikost: 12 cm (30,5 cm)

Feature1: IP44 dustproof in nepremočljiva testiranje

Funkcija 2: gibanje ima neprepusten pokrovček, da preprečite vodo in prah iz pridobivanje.

Uporablja prizorov: zunanji steni, vrt, dvorišče, notranji življenjski prostor, pisarna, jedilnica, spalnica, veža itd.

Seznam vsebine:

1 x Zunanji Steni Ura

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dolgoročno Stabilno Uporabo: Z a nepremočljiva design, ki ščiti pred dežjem, snegom, sodro ali ne, to outdoor ura se lahko uporablja varno in zanesljivo, za dolgo časa.

2.Prenosni in Nepremočljiva: Ta ura je vodoodporna in dolgotrajni, sestavljeni iz smole materiala, ki je lahek in neuničljiv.Lahko ga nosite s seboj, kamorkoli želite.

3.Jasen in Čitljiv: Ta nepremočljiva prostem ura je uro, minuto in sekundo roke, ki prikazuje čas z jasnostjo in čitljivost, ne glede na oddaljenost ali osvetlitev.Ure obraz je velik in svetel, z različnih številk in barv, da bi čas, enostavno videti iz katerega koli kota.

4.Lažje Videti Čas: S svojimi velikosti modela, ta nepremočljiva stenske ure zagotavlja večje številke in kazalci, zaradi česar je lažje videti, čas iz večje razdalje.

5.Obsežne Uporabe: na prostem ura ni le zanesljive časomerilka ampak tudi očarljivo dekoracijo za vaš zunanji prostor.To je impregniran, tako da deluje tudi v vsakem vremenu in lokacijo.Lahko ga obesite na steno v vaši terasi, verandi, kabine, kuhinje, ali bazenu.

  • Obrazec - En Obraz
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta - Stenske Ure
  • Premer - 0.00 cm
  • teža - 0.00g
  • Širina - 30.5cm
  • Oblika - krožna
  • Številka Modela - Nepremočljiva Zunanji Ure
  • Primerno Umestitev - Dnevna Soba
  • Je Pametno Napravo - no
  • Material - smole
  • Slog - Klasični Slog
  • Dolžina - 0.00mm
  • Funkcija - LUMINOVA
  • Vrsta Prikaza - Iglo
  • Vzorec - POVZETEK

Ocene

Morda tudi všeč

Dodaj na seznam Želja

No205 Hrane Mešalnik Kovine Znaki Tiskanje Kino Bar Tiskanje Steno Jame Tin Prijavite Plakat

€4.07 - €8.49
( klasična plošča letnik kovinski znak, dnevna soba dom dekoracija plošče stenske umetnosti plakat description bolj kupite, nižja je cena! lahko mix red !povejte nam stilov,ki jih želite, ali pripombo ,hvala vam! material: visoko kakovostne )
Dodaj na seznam Želja

Hd Tiskanja Platno Umetniško Slikarstvo, Grand Canyon Yosemite Kings Canyon Letnik Potovanja Mesto Nacionalnimi Za Dnevni Sobi Doma Brez Okvirjev Darilo

€12.00 - €17.14
( informacije material: visoko kakovostno platno & nepremočljiva črnilo tenique: giclee tiskanje uokvirjena: ni okvir (plakat le) opomba: 1.gre plakat, samo, brez okvirja,plakat nima meja.plakat s sliko v sliki se uporablja )
Dodaj na seznam Želja

DAIERCY Starinsko Trajne Debelo Kovinsko Prijavite,Kave Okraski za Kuhinjo,Novost Znaki za Dom, Kuhinjo, Cafe Bar Človek Jama

€5.71 - €18.40
( 1.visoka kakovost:iz premium stanja železa, kovinska ploščica je nepremočljiva, non-glare, in colorfast (učinek rje, ni res, rusty).tudi idealen za uporabo na prostem, kot so okras v vrtu, vrata dekoracijo na tako naprej. 2.enostavno visi : ta )
Dodaj na seznam Želja

Visoko Kakovostne Quartz Nova Črna Stenska Ura Gibanja Mehanizma Popravilo Delov Komplet

€2.95 - €3.55
( trpežne,enostavne konstrukcije,enostavno, da bi ura odlična zamenjava izključi, ko hoja, visoka natančnost, kakovost in poceni.primerna za brez okvirjev slikarstvo, diy, vzdrževanje, mala namizna ura. material: plastični in kovinski barva: )
Dodaj na seznam Želja

Spalnica Umetnosti Bedhead Namizne Svetilke Design Občutek Model Soba Evropske Kristalno Lučka Spalnica Ustvarjalne Razkošje Svetlobe

€865.65
( o nas 1,naše podjetje se nahaja v kitajska je največji na debelo trgu.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek )
Dodaj na seznam Želja

Zeleni Gozd Platno Plakat Divji Jelen Slapu Potoka, Cvet Listnata Vzmet Spalnica Tiskanja Slikarstvo Narave, Krajine, Slika Umetnosti

€10.02 - €12.53
( platno slikarstvo redno velikost v centimeter v cm v centimeter v cm v centimeter v cm 15×20 cm 6×8 30×45 cm 12×18 50×75 cm 20×30 20×25 cm 8×10 40×50 )
Dodaj na seznam Želja

Nov Prihod Color Bar Najbolje Prodajanih Čisto Ročno Poslikane Povzetek Nož Slikarsko Platno Oljna Slika, Dnevna Soba Preprosto Dekoracijo

€26.25 - €46.05
( (vključno 1 plošče slikarstva, vendar ne mat, ne znotraj okvirja, št zunaj okvirja) cene so vključno 1 plošče kot 1 set .to je ročno pobarvane slike. če potrebujete druge velikosti prosim, da me kontaktirate!kombinacija platno slikarstvo če )
Dodaj na seznam Želja

Uspeh ledene gore Kovinski Znak Klub Bar Plošče Stena Zidana Design Tin Prijavite Postercustom-made

€10.56 - €21.14
( is_customized : da oblika : pravokotnik številka modela : mt001 material : kovina slog : evropa poreklo : celinska kitajska package vsebina : 1 kos kovine tin znak velikost : 30 cm * 20 cm ( za 11,8 palca * * 7.8-palčni) is_customized : da vsebina : klasične za )
Dodaj na seznam Želja

Povzetek Linije Družine Starši otrok Nordic Plakati Črno In Belo Steno Umetniško Platno Slikarstvo Stenske Slike Za Dnevna Soba Dekor

€5.98
( storitev podrobnosti: 1.če niste zadovoljni s to transakcijo, iz katerega koli razloga, prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralno ornegative povratne informacije. 2.če je predmet, ki prispe poškodovana ali katero koli drugo vprašanje, )
Dodaj na seznam Želja

Mini Wifi Vremenske Postaje Namizno Uro 1.54 Barvni Palčni Elektronski Senzor Polno Higrometer Zaslon Termometer Lcd F7u3

€21.67
( funkcija: * uporaba brizganje abs lupino, izdelek-raven mojstrstva, daleč presega kakovost diy kolegi. * wifi ure, digitalne in analogne ure z 1.54-palčni zaslon lcd full color hd zaslon. * wifi povezavo, se prikaže vremenske podatke )
Dodaj na seznam Želja

5 Kosov Narava, Jeseni, Slapovi Plakat Sodobne Platno Modularni Slike Wall Art Natisne Doma Dekor Slikarstvo Dnevna Soba Okvir

€190.74
( opomba: 1.ta postavka je spray slikarsko platno fotografij.to je natisnjena na platno, ne za ročno poslikane. 2. plakat, ki bo prišel z belo obrobo okoli 3 cm.če potrebujete dodatno belo obrobo, se prosimo obrnite na službo za stranke. 3.lahko )
Dodaj na seznam Želja

Lepilo Tabela Zaščitno Folijo Sijajni Jasno Protection Anti-Scratch Toplotno Odporen Pohištvo Nalepke, Table

€9.91 - €17.68
( 1. vzdržljiv material: iz visoko kakovostnega pet materiala, svetlo, odsevni, popolnoma transparentno, brez spreminjanja prvotne barve pohištvo.pomaga zaščititi vašo mizo iz madeže, prstne odtise, praskami, udarci, prahom in )
Dodaj na seznam Želja

Rack svijećnjak Dekorativne Za Poroko Železa Ploščo Podstavek za Steber Krog Rustless 1pcs Dodatki za Lepe

€0.44 - €0.64
( značilnosti: popolnoma nova in visoke kakovosti. lepa, rustless in dobro varna, vzdržljiva in tehtano ploščo, svečniki, narejene z dobro izdelano iz materiala, ki je neuničljiv in ne-damageable. tri okrogle in trmast noge tablice )
Dodaj na seznam Želja

Naraven Stenski Dekor Boho Macrame Ročno Preje Tkano Wall Art Listov Tapiserija z Umetno Perje za Dom Dekor Vrtec

€7.59 - €11.51
( opis: obrtniški bohemian listov tapiserija. narejen je iz visoko kakovostne, trajne bombaž vrvi. živahno rese dodaj uprskati barve. ustvarja občutek harmonije in udobje v vsak prostor. praktično darilo za družino )
Dodaj na seznam Želja

Risanka hranilnik za otroke, luštna presence banka, panda, koala, mačka, Denar Polje, vinil živali, Božična darila

€8.85 - €13.02
( risanka presence banka srčkan presence panda koala mačka presence banka kovanec denar polje kovanec vinil živali denar polje otroci darila božič postavka informacije: pogoj: 100% čisto nov izdelki: presence presence banka, panda, )
Dodaj na seznam Želja

Slame Pleteni Toaletno Ogledalo Inovativnih Umetnosti Dekoracijo Ličila Steni Visi Ogledala, Spalnica, Kopalnica, Fotografija Prop M68E

€26.17 - €35.37
( slame pleteni toaletno ogledalo inovativnih umetnosti dekoracijo ličila steni visi ogledala, spalnica, kopalnica, fotografija prop m68e popolnoma nova in visoke kakovosti značilnosti: primeren za vse pulti, tudi super za vaše notranje )
Dodaj na seznam Želja

Ameriške Zastave, Izposoja Dekor Četrtega julija Okraski 4. julija Lesa Izposoja Wall Art Spominski Dan Stenski Dekor Za Počitnice

€3.30 - €6.61
( praznovanje svojega domoljubja z našo lesa kolesom!kot nalašč za ustvarjanje praznično vzdušje s svojo gladko in široko design.to je dan neodvisnosti, čast našega naroda junakov in zastave, ne da bi padli z lahkoto.pogosto uporablja za 4. julij, spomina )
Dodaj na seznam Želja

Nordijsko Zlato Tekočino Umetniško Platno Slikarstvo Zemlji Ton Povzetek Steno Umetnosti Plakatov in Fotografij za Sodoben Dom Dnevna Soba Dekoracijo

€3.43 - €6.74
( prikaži podrobnosti izdelka pakiranje podatki 1.prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen!običajni predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni po prejemu celotnega plačila.nekatere osebno naročite ali debelo reda lahko traja )
Dodaj na seznam Želja

Citon Jackson Pollock Povzetek Expressionism Esej Platno Sodobne Umetnosti Olje, Slikarstvo, Umetnost Plakata Sliko Stenski Dekor Doma Dekoracijo

€2.23 - €4.30
( plakat je natisnjena na platno, kar je ene vrste najboljši material za plakat,je debel,storng,nepremočljiva,plakat ima žive barve in ne zbledi.to je idealno za dom dekor,otroci spalnica dekoracijo,dnevna soba dekoracijo,darilo. - plakat, ki bo prišel )