DOGODKI,  ŠKTD

Turnir v nogometu

V Kostanjevici na Krasu se je dogajalo tudi v poletnih mesecih.

Prvi vikend v juliju ste si lahko rezervirali vsi športni navdušenci ter vsi tisti, ki vam ni dovolj, da v pustni kostum skočite le enkrat na leto.

Petek se je v Kostanjevici začel z nogometnim turnirjem, ki se je odvijal na travnatem igrišču. Nadaljevanje je sledilo v soboto.

Nogometni navdušenci ste prve tekme lahko spremljali že zgodaj popoldan. Tako smo v soboto uživali ob gledanju številnih lepih podaj z zaključkom žoge v golu kot tudi v številnih dobrih obrambah.

Turnir se je zaključil zvečer s podelitvijo nagrad prvim štirim najboljšim ekipam ter nagrajeni so bili tudi najboljši igralec, strelec in vratar. Vsem ekipam, ki so se udeležile turnirja, iskrene čestitke za njihove dosežke.

Po podelitvi nagrad so se nam pridružile že prve pustne maske in tako smo druženje vsi skupaj nadaljevali ob zvokih žive glasbe do poznih jutranjih ur. Ob tej priliki, bi se radi še enkrat zahvalili vsem sponzorjem, ki so nam pomagali pri tej prireditvi in hvala vsem, ki ste se jo udeležili in se zabavali skupaj z nami.

 

ŠKTD FAJTI HRIB

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.